Μα τι σνομπ αυτοί οι Αγγλοι (2,05)...

Μα τι σνομπ αυτοί οι Αγγλοι (2,05)...

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία κατ’ εξοχήν διοργάνωση που αξίζει το κυνήγι των εκπλήξεων διότι τα φαβορί πολλές φορές αδιαφορούν ή προχωρούν σε ροτέισον. Ειδικά, οι αγγλικές ομάδες σνομπάρουν το Γιουρόπα Λιγκ χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Τότεναμ έπαιξε με εναλλακτική σύνθεση στο Αρνεμ και έχασε από τη Φίτεσε.

Μία παρόμοια περίπτωση ενδέχεται να έχουμε απόψε με πρωταγωνίστρια τη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μόγιες τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ωστόσο το παιχνίδι με την Γκενκ είναι πραγματικά το τελευταίο που την ενδιαφέρει.

Τα «σφυριά» έχουν ξεκινήσει με 3/3 νίκες στον όμιλο, βρίσκονται ήδη στο +6 από τη δεύτερη θέση και φυσικά δεν απειλούνται για την πρώτη θέση. Με δεδομένο ότι την Κυριακή ακολουθεί το ματς πρόκληση κόντρα στη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ, είναι δεδομένο πως απόψε ο Μόγιες θα προχωρήσει σε διευρυμένο ροτέισον για να προστατεύσει τους βασικούς του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι αναπληρωματικοί της Γουέστ Χαμ (Αρεολά, Τσουφάλ, Γιαρμολένκο, Βλάσιτς, Λαντσίνι) είναι κακοί, ωστόσο όπως και να το κάνουμε όταν ένας προπονητής επιλέγει τη δεύτερη ενδεκάδα του, ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα ότι οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Η Γκενκ παλεύει με τις Ραπίντ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη δεύτερη θέση, επομένως να καταφέρει να πάρει έστω έναν βαθμό από τη Γουέστ Χαμ, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την οικονομία του ομίλου. Οι Βέλγοι στο τελευταίο τους ματς ξεμπούκωσαν επιθετικά διαλύοντας με 6-2 τη Ζούλτε και σίγουρα απέναντι σε μία λαμπερή ομάδα της Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσουν να φορέσουν το καλό τους κουστούμι, διότι μόνο με νίκες κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους μεγαλώνει ευρωπαϊκά μία φανέλα.

Με τον άσο πλέον να έχει ξεπεράσει το 4,10, στέκεται άνετα η διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 2,05 της Stoiximan, στη λογική ότι η Γκενκ θα το δει με φλόγα και η Γουέστ Χαμ χαλαρά.

EASY MEDIANETWORK
Close