Μα δεν βλέπεται πια... (2,35)

Μα δεν βλέπεται πια... (2,35)

Φτάνει πια με αυτόν τον Σιμεόνε … Κούρασε τα μάτια όλων με την Ατλέτικο. Νισάφι! Εχει ρόστερ με Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ, Γκριεζμάν, Καράσκο, Κόκε και συνεχίζει να παίζει λες και είναι η Φουενλαμπράδα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά προκαλούν και οι μπουκ δίνοντάς την συνέχεια σε τιμές γκράντε φαβορί λες και πάει τρένο.

Δέκα ματς έχει δώσει φέτος η Ατλέτικο στην Πριμέρα, έχει πάρει τα μισά και έχει 19 βαθμούς (5-4-1). Από την άλλη η Μπέτις σε 11 αγώνες έχει μαζέψει 21 πονταλάκια και όμως οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν την Ατλέτικο φαβορί του 1,60. Από και ως πού;;;

Βρείτε δηλαδή ένα παιχνίδι της προκοπής που έκανε φέτος η Ατλέτικο. Κέρδισε 2-0 τη διαλυμένη Μπαρτσελόνα και κόντραρε κομματάκι τη χαλαρή Λιβερπουλ, που είχε το μυαλό της στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Τι ακολούθησε; Ισοπαλία 2-2 με τη Σοσιεδάδ και γκέλα ολκής με τη Λεβάντε ξανά με 2-2. Για να μη θυμηθούμε τα πιο παλιά με την ήττα (1-0) στην Αλαβές, ή ότι κέρδισε στο 91’ τη Χετάφε και στο 99’ τη Σοσιεδάδ.

Και δεν μπλέκω παίκτη μου και με το Τσάμπιονς Λιγκ, διότι όποιος έχει μάτια είδε το διαιτητικό σπρώξιμο που πήρε τόσο στο 0-0 με την Πόρτο, όσο και στο 2-1 επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Εν ολίγοις, η Ατλέτικο δεν βλέπεται και βρίσκεται πέριξ της πρώτης πεντάδας στην Πριμέρα, αφενός γιατί το ισπανικό πρωτάθλημα έχει αποδυναμωθεί αισθητά, αφετέρου διότι έχει κάποιες προσωπικότητες που κάνουν στα μικρά ματς τη διαφορά.

Η Μπέτις πάντως φέτος παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, ο Πελεγκρίνι είναι κανονικός προπονητής και όχι διασκεδαστής πάγκου, η ομάδα του έρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί της Βαλένθια και δεν έχει κανέναν λόγο να βγάλει κόμπλεξ πατώντας το Γουάντα Μετροπολιτάνο. Η αξία στην κόντρα με τη διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 2,35.

EASY MEDIANETWORK
Close