Λείπει ο Χάαλαντ, ελπίζει η Αρμίνια (4,20)

Λείπει ο Χάαλαντ, ελπίζει η Αρμίνια (4,20)

Μυρίζει “μπαμ” στην Μπουντεσλίγκα απόψε. Το… επίφοβο ματς είναι το Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ντόρτμουντ. Η είδηση ότι τραυματίστηκε ο Χάαλαντ αλλάζει ασφαλώς τα δεδομένα και αφήνει ανοιχτό το παράθυρο της έκπληξης.

Η Ντόρτμουντ έχει τρομερή εξάρτηση από τον Νορβηγό σούπερ σταρ, ο οποίος σε 49 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει ισάριθμα γκολ! Χωρίς τον Χάαλαντ στην επίθεσή της, η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να τρομάξει κανέναν αντίπαλο, ούτε καν την Αρμίνια Μπίλεφελντ, που ακόμη δεν έχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το κακό βέβαια για την Ντόρτμουντ είναι ότι δεν λείπει μόνο ο Χάαλαντ, αλλά και οι Γκερέιρο, Μενιέ, Νταχούντ, Ρέινα και Μουκόκο. Τα προβλήματα λοιπόν είναι πολλά για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται και από τον ευρωπαϊκό διασυρμό κόντρα στον Αγιαξ με 4-0.

Η Αρμίνια απόψε θα έχει για πρώτη φορά κατάμεστη την έδρα της μέσα στην πανδημία του κορονοϊού και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Ντόρτμουντ για να πετύχει μία νίκη, που μπορεί να της αλλάξει όλη τη χρονιά. Ο άσος στο 6,00 προκαλεί για ποντάρισμα, ωστόσο πιο συνετά μπορούμε να πάμε στο 4,20 του dnb στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close