Ξεσπά επιθετικά ο Ολυμπιακός (2,35)

Ξεσπά επιθετικά ο Ολυμπιακός (2,35)

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-1) και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς, οι Ερυθρόλευκοι βασίστηκαν στο καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν 2-0, κατόπιν έκαναν σχετικά εύκολη διαχείριση και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, παρά τη μείωση του σκορ στο 81’.

Γενικά ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει μια διάθεση να παίζει «τόσο όσο χρειάζεται» για να παίρνει το αποτέλεσμα. Εχει πετύχει 12 γκολ στις επτά πρώτες αγωνιστικές, δύο φορές έχει μείνει στο 0-0, έχει τρεις νίκες με 2-1 (ΠΑΟΚ, Γιάννινα, Λαμία), μία με 2-0 (Αστέρας Τρίπολης) ενώ μόλις μία φορά «ξέσπασε» επιθετικά, στο 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ίσως είναι μια ακόμα ευκαιρία για τον  Ολυμπιακό, για να πετύχει ευρεία νίκη. Ο Παναιτωλικός μαζί με  τον Βόλο έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 15 γκολ, προέρχεται από τη συντριβή με 5-1 από τον Αρη, ενώ οι τρεις εντός έδρας ήττες του συνοδεύτηκαν όλες από το Over 2,5: 2-1 από τον ΟΦΗ, 3-1 από την ΑΕΚ, 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Αυτή θα είναι και η επιλογή, η νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το Over 2,5, στο καλοπληρωμένο 2,35.

EASY MEDIANETWORK
Close