Ξέρει καλά τον Ολυμπιακό ο Πέλκας (4,20)

Ξέρει καλά τον Ολυμπιακό ο Πέλκας (4,20)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο, δεδομένου ότι στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, βρίσκεται ένας πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ο Βίτορ Περέιρα, ενώ και στις δύο πλευρές υπάρχουν παλιοί γνώριμοι, όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά (πρώην παίκτης της Φενέρ), αλλά και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας.

Ειδικά ο τελευταίος αναμένεται να μπει με πολύ σημαντικό κίνητρο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει φάει με το κουτάλι τα μεγάλα ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζει καλά την ψυχολογία τέτοιων αγώνων και σίγουρα θα επιδιώξει να σκοράρει κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, ο Πέλκας θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι στη Φρανκφούρτη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο κόστισε στη Φενέρ ένα μεγάλο διπλό επί της Αϊντραχτ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ ο Μεσούτ Οζίλ εμφάνισε συμπτώματα γρίπης την Τετάρτη και δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση της Τετάρτης. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η πιθανότητα να ξεκινήσει απόψε βασικός ο Πέλκας. Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω ως αλλαγή και το anytime του στο 4,20 της Stoiximan αξίζει της προσοχής μας.

EASY MEDIANETWORK
Close