Ξεμπουκώνει κόντρα στην πρώην ο Γουόκαπ (2,10)

Ξεμπουκώνει κόντρα στην πρώην ο Γουόκαπ (2,10)

Ολοι συνομολογούν ότι ο Τόμας Γουόκαπ ήταν η πιο έξυπνη προσθήκη του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι διότι πρόκειται για έναν παίκτη ομάδας, ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να γράψει αρνητικό πρόσημο, ακόμη κι αν μείνει άσφαιρος σε κάποιον αγώνα.

Το αποψινό ματς με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ είναι ασφαλώς ιδιαίτερο για τον Αμερικανό πόιντ-γκαρντ, καθώς έπειτα από τρία χρόνια στο Κάουνας με τα “πράσινα” θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα. Σίγουρα αυτή η συνθήκη θα του δώσει έξτρα κίνητρο και μάλλον θα τον βοηθήσει να “ξεμπουκώσει” και επιθετικά.

Ο Γουόκαπ πέτυχε δύο πόντους με την Μπασκόνια, δύο με τη Ρεάλ και έξι με την Μπαρτσελόνα, έχοντας συνολικά σε αυτά τα τρία ματς 0/6 τρίποντα. Ο 29χρονος άσος ποτέ δεν ήταν ο πιο αξιόπιστος σουτέρ, δεν είναι όμως και ένας παίκτης για… κουλούρι από το τρίποντο.

Το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο του τρίποντο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague κόντρα στην απογοητευτική Ζαλγκίρις δεν μοιάζει τόσο μακρινό όσο πιστεύουν στη Novibet για να προσφέρουν το over 0,5 τρίποντο του Γουόκαπ στο 2,10. Αρκεί απλά να δείτε τον ανταγωνισμό, όπου το 1+ τρίποντο του Αμερικανού πόιντ-γκαρντ παίζει μόλις στο 1,70…

EASY MEDIANETWORK
Close