Ξεφουσκώνει η Γουέστ Χαμ, το εκμεταλλεύεται η Μπράιτον (3,75)

Ξεφουσκώνει η Γουέστ Χαμ, το εκμεταλλεύεται η Μπράιτον (3,75)

Η Γουέστ Χαμ παίζει ασταμάτητα σε Ευρώπη και Αγγλία με πολύ σφιχτό ροτέισον, είναι λοιπόν αναμενόμενο να αρχίσει να βγάζει μία κόπωση και παράλληλα μία βαθμολογική διόρθωση προς τα κάτω.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ με 3-2 στο Λονδίνο, ακολούθησαν δύο κολλητές ήττες εκτός έδρας για το πρωτάθλημα από Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι. Ενδιάμεσα βέβαια είχε παίξει και στη Βιέννη με τη Ραπίντ για το Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε θα δώσει τρίτο ματς σε επτά ημέρες και καπάκι ακολουθεί το Σάββατο το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Η Μπράιτον είναι οχτώ αγώνες χωρίς νίκη (0-6-2), όμως είναι ομάδα που παράγει ευκαιρίες και μοιάζει θέμα χρόνου η επιστροφή της στις νίκες. Στο τελευταίο ματς με τη Λιντς κόλλησε στο 0-0, ωστόσο είχε τρία δοκάρια και xGoals (1,90-0,86)!

Γενικά, η ομάδα του Πότερ είναι ζημιάρα εκτός έδρας και πριν χάσει στο Μπέρμιγχαμ από τη Αστον Βίλα, στο ντεμπούτο του Στίβεν Τζέραρντ, ήταν αήττητη σε πέντε αγώνες (2-3-0), παίρνοντας μάλιστα ισοπαλία 2-2 από τη Λίβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ.

Στο Λονδίνο ζορίζει παραδοσιακά τη Γουέστ Χαμ, αφού την τελευταία τετραετία έχει τρεις ισοπαλίες (2-2, 3-3, 2-2) και ένα εμφατικό διπλό (3-0). Στη λογική ότι τα «σφυριά» του Μόγιες ξεφουσκώνουν σηκώνει ρίσκο το διπλό στο 3,75.

EASY MEDIANETWORK
Close