Κόντρα στην καλύτερη πελάτισσά του (2,30)!

Κόντρα στην καλύτερη πελάτισσά του (2,30)!

Η Χοφενχάιμ υποδέχεται απόψε τη Χέρτα και το συγκεκριμένο παιχνίδι φαντάζει το καταλληλότερο για να… ξεμπουκώσει επιθετικά ο Αντρέι Κράμαριτς.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (83 γκολ) για τη Χοφενχάιμ, έχει ξεκινήσει νωθρά τη φετινή σεζόν με μόλις ένα γκολ στις πρώτες εννιά αγωνιστικές. Σημειώνεται ότι ο Κροάτης ηγέτης της Χόφε την προηγούμενη πενταετία έβαζε πάντα διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα, πέρυσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους με 20 τέρματα!

Ο Κράμαριτς είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να παίρνει εμπρός και δεν αποκλείεται να το κάνει αρχής γενομένης κόντρα στη Χέρτα, η οποία είναι η αγαπημένη του αντίπαλος. Είναι χαρακτηριστικό πως στην καριέρα του δεν έχει βάλει περισσότερα γκολ σε καμία άλλη ομάδα, ούτε στη Γερμανία, ούτε καν στην Κροατία.

Σε δέκα συνολικά παιχνίδια εναντίον της Χέρτα, ο 30χρονος άσος έχει σκοράρει οχτώ φορές. Την περσινή σεζόν βρήκε δίχτυα και στα δύο ματς. Συγκεκριμένα δύο γκολ στο 3-0 της Χοφενχάιμ μέσα στο Βερολίνο και ένα στο 2-1 εντός έδρας. Επίσης, είναι εντυπωσιακό, ότι στα τελευταία έξι ματς απέναντι στους πρωτευουσιάνους, απέτυχε να σκοράρει μόνο μία φορά!

Το anytime του προσφέρεται στο 2,30 στη Stoiximan, ενώ όποιος θέλει να το… τραβήξει λίγο περισσότερο το πάει και σε κόμπο με τον άσο στο 2,70.

EASY MEDIANETWORK
Close