Κόλπο γκρόσο Γιοβάνοβιτς με Βιτάλ

Κόλπο γκρόσο Γιοβάνοβιτς με Βιτάλ

Είναι η καλύτερη με διαφορά (έως τώρα) μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Ματέτους Βιτάλ έδειξε με το καλημέρα ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έλειπαν πέρυσι από το τριφύλλι κι ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να γίνει ο αγαπημένος τόσο της πράσινης κερκίδας, όσο και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα έχει διαχειριστεί άψογα τον Βραζιλιάνο και θεωρεί ότι ο Βιτάλ έχει ακόμα πολλά να δώσει, αρκεί να έχει δίπλα του τους παίκτες που κουμπώνουν καλύτερα με το παιχνίδι του.

Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν απόψε ο Σέρβος προπονητής να δοκιμάσει τον Βιτάλ σε μια νέα θέση, πίσω από τον σέντερ φορ. Σε ένα ευέλικτο 4-2-3-1 ο Βρζαλιάνος θα πάρει θέση πίσω από τον Καρλίτος έχοντας στο ένα φτερό τον Παλάσιος και στο άλλο τον Χατζηγιοβάνη. Και λέμε ότι πρόκειται για ένα πολύ ευέλικτο σχήμα καθώς με μια μικρή αλλαγή (Βιτάλ έξω αριστερά, Παλάσιος πίσω από τον Καρλίτος) μετατρέπεται σε 4-4-2.

Αν ο Βιτάλ παίξει δεκάρι απόψε τότε σίγουρα θα μπορεί εκτός από το να φτιάξει παιχνίδι και να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του στα πλάγια και μπροστά, να απειλήσει πολύ περισσότερο και ο ίδιος.

Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιτίθεται κατά κύματα, κλείνοντας τον Ιωνικό στα καρέ του η νέα θέση του Βιτάλ και η ευκολία με την οποία απειλεί τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής κάνουν το 3,60 του anytime γκολ του στη Stoiximan άκρως δελεαστικό.

EASY MEDIANETWORK
Close