Killer που δεν συγχωρεί (3,25)

Killer που δεν συγχωρεί (3,25)

Η Αλκμααρ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ΑΖ έχει αποδυναμωθεί αισθητά φέτος, χάνοντας σημαντικούς παίκτες, με τελευταίο τον αρχηγό της Κοοπμέινερς, τον οποίο πούλησε στην Αταλάντα με 12 εκατ. ευρώ. Είχαν προηγηθεί οι πωλήσεις του εξτρέμ Στενγκς στη Νις με 15 εκατ. ευρώ και του φορ Μποάντου στη Μονακό με 17. Εν ολίγοις η Αλκμααρ έδωσε αυτό το καλοκαίρι τους τρεις κορυφαίους παίκτες της.

Από την άλλη η Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, με 3/3 νίκες και δείχνει ικανή να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Αγιαξ. Ακόμη και στα πλέι οφ με την Μπενφίκα, δεν άξιζε να αποκλειστεί, ούσα εμφανώς ανώτερη στη ρεβάνς στο «Φίλιπς Στάντιον».

Το διπλό λογικά προσφέρεται φαβορί οριακά πάνω από το 2,00, ωστόσο μπορούμε να το ανεβάσουμε στο 3,25 στη Stoiximan σε κόμπο με το anytime του Ζάχαβι.

Ο Ισραηλινός επιθετικός είναι πραγματικός killer και έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν. Σκόραρε στα τελευταία δύο ματς στο πρωτάθλημα με την Γκρόνινγκεν και την Καμπούρ, ενώ στο 0-0 με την Μπενφίκα είχε δοκάρι. Ακόμη πιο εντυπωσιακός ήταν με την εθνική Ισραήλ, σημειώνοντας συνολικά πέντε γκολ στα ματς με τα Νησιά Φερόε και την Αυστρία!

EASY MEDIANETWORK
Close