Κάτι πάει λάθος με αυτό το 2,05 στο under 2,5 της Μπαρτσελόνα!

Κάτι πάει λάθος με αυτό το 2,05 στο under 2,5 της Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα τα ξημερώματα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τσάβι, ο οποίος επιστρέφει στη Βαρκελώνη αυτή τη φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών. Στον απόηχο λοιπόν αυτής της σπουδαίας είδησης, οι Καταλανοί δοκιμάζονται απόψε στο Βίγκο με τη Θέλτα, έχοντας ξανά στον πάγκο τους τον υπηρεσιακό Σέρτζι Μπαρχουάν.

Δεν ξέρουμε αν και μόνο η αύρα από την πρόσληψη του Τσάβι αρκεί για να δώσει την απαιτούμενη ώθηση προκειμένου να βγάλει διπλό επί της Θέλτα. Σε κάθε περίπτωση οι μπουκ το προσέχουν πολύ το ματς και δίνουν το διπλό σε τιμές άνω το 2,00, διότι η φετινή Μπαρτσελόνα είναι για… κλάματα.

Μεσοβδόμαδα κέρδισε με τα χίλια ζόρια 1-0 στο Κίεβο την Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε θα παραταχθεί ξανά με ένα κάρο απουσίες (Ντεστ, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αγουέρο, Μπρεθγουέιτ, Ντεμπελέ, Πέδρι).

Στατιστικά, η Μπαρτσελόνα στα τελευταία επτά παιχνίδια της μετράει πέντε under 2,5, καθώς για τα δεδομένα της αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι το over 2,5 με τη Ρεάλ βγήκε με γκολ στο 94′ και στο 97′, δηλαδή μέχρι τις καθυστερήσεις το σκορ ήταν στο 0-1.

Ιδια και χειρότερα τα πράγματα στη Θέλτα, η οποία μετράει 6/7 under 2,5 εσχάτως, έχει ντεφορμέ τον ηγέτη Ιάγο Ασπας και αμφίβολος τον πρώτο της σκόρερ Σάντι Μινα (4 γκολ), ο οποίος έρχεται από τραυματισμό.

Με αυτά τα δεδομένα ήταν μάλλον παράλογο το under 2,5 να προσφέρεται αουτσάιντερ σε τιμές στο 2,05. Οι μπουκ προφανώς διόρθωσαν το λάθος τους και το έριξαν σε τιμές στο 1,90-1,95. Οχι όμως η Bwin και η Sportingbet που το έχουν κρατήσει στο 2,05 και μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε σε αποδόσεις αξίας, όταν όλη η υπόλοιπη αγορά έχει ψαλιδίσει τις τιμές.

EASY MEDIANETWORK
Close