Κάνουν... καλή δουλίτσα στο Κατάρ (4,00)

Κάνουν... καλή δουλίτσα στο Κατάρ (4,00)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (02:30) διεξάγεται στο Οστιν ο ημιτελικός του Γκολντ Καπ ανάμεσα στο Κατάρ και τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν κατεβάσει μία εναλλακτική αποστολή, χωρίς τα βασικά τους αστέρια, όπως για παράδειγμα ο Πούλισικ (Τσέλσι), ο Ρέινα (Ντόρτμουντ), ο ΜακΚένι (Γιουβέντους), ο Ανταμς (Λειψία), ο Ντεστ (Μπαρτσελόνα), ο Μπρουκς (Βόλφσμπουργκ) και αρκετοί ακόμη.

Οι ΗΠΑ μπορεί να έφτασε μέχρι τον ημιτελικό με 4/4 νίκες, παρόλα αυτά οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε δεν ήταν πειστικές. Είναι χαρακτηριστικό πως επικράτησαν οριακά με 1-0 της Αϊτής, του Καναδά και της Τζαμάικα.

Το Κατάρ έχει απολογισμό 3-1-0 στο Γκολντ Καπ, ωστόσο έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και την ευκολία με την οποία σκοράρει. Σε τέσσερα ματς έχει βρει 12 φορές τα αντίπαλα δίχτυα παρουσιάζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Γενικά, είναι μία ομοιογενής ομάδας και φαίνεται η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο Μουντιάλ, που θα διοργανώσει τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι μπουκ προμοτάρουν τους οικοδεσπότες, ωστόσο το Κατάρ έχει παίξει πολύ καλύτερη μπάλα στο συγκεκριμένο τουρνουά και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο. Ο άσος προσφέρεται στο 4,00 στη Stoiximan, ενώ για τους πιο συντηρητικούς είναι μια χαρά επιλογή και ο άσος σε dnb στο 2,75.

EASY MEDIANETWORK
Close