Κάνει τη διαφορά ο Μήτογλου (4,00)

Κάνει τη διαφορά ο Μήτογλου (4,00)

Η Ελλάδα μπορεί να ηττήθηκε από τον Καναδά στο πρώτο της παιχνίδι στο Προολυμπιακό Τουρνουά, παρόλα αυτά άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και γέννησε ελπίδες ότι μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ματς με την Κίνα είναι ο πρώτος από τους τρεις τελικούς που ευελπιστεί να παίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Βικτόρια του Καναδά. Εάν η «γαλανόλευκη» κερδίσει τους Κινέζους θα περάσει στα ημιτελικά του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκεί την Τουρκία.

Με βάση τα όσα έχουν φανεί από τα τρία φιλικά στο «Ακρόπολης» αλλά και το επίσημο ματς με τον Καναδά, ακρογωνιαίοι λίθοι στο πλάνο του Ρικ Πιτίνο, είναι ο Κώστας Σλούκας και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου. Οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες ήταν οι μόνοι που έπαιξαν πάνω από 31 λεπτά κόντρα στους Καναδούς.

Ο Μήτογλου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της εθνικής μας με 14 πόντους (4/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ενώ κατέβασε και 10 ριμπάουντ. Το ενδεχόμενο ο νέος άσος της Αρμάνι Μιλάνο να κάνει ξανά double double προσφέρεται στο 4,00 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close