Κάνει ξανά το θαύμα του ο Μασούρας (4,20)

Κάνει ξανά το θαύμα του ο Μασούρας (4,20)

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε στη Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ κι αν τσιμπήσει θετικό αποτέλεσμα πρακτικά θα έχει κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλό του στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο β’ γύρο έχει μέσα τόσους Γερμανούς, όσο και τη Φενέρ.

Η Αϊντραχτ είναι πιεσμένη, έχει μόνο δύο νίκες φέτος σε 11 επίσημα ματς και έρχεται από εντός έδρας ήττα (2-1) σοκ κόντρα στο… καφενείο της Χέρτα. Οι «αετοί» προβληματίζουν σε όλα τα επίπεδα. Ζορίζονται πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, αφού δεν τους έχει βγει ούτε μία καλοκαιρινή μεταγραφή (Χάουγκε, Λίνστρεμ, Μπορέ, Λάμερς), ενώ την ίδια ώρα παρουσιάζουν και αμυντική αστάθεια, με συνέπεια να δέχονται σχεδόν από όλους γκολ.

Σε 11 αγώνες την τρέχουσα σεζόν η Αϊντραχτ έχει κρατήσει το μηδέν μόνο δύο φορές. Τη μία με την Αουγκσμπουργκ, τη χειρότερη δηλαδή επίθεση της Μπουντεσλίγκα και την άλλη κόντρα στην Αντβέρπ. Ο Ολυμπιακός μοιάζει βέβαιο ότι θα βρει χώρους για να δράσει στο ανοιχτό γήπεδο όπως ακριβώς έκανε και με τη Φενέρ.

Το θέμα λοιπόν είναι ποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού θα πληγώσει τη γερμανική άμυνα. Ο Γιώργος Μασούρας είναι η προφανής επιλογή. Ο διεθνής άσος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, οργίασε στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης και με τον τρόπο που κινείται στο χώρο θα βρει εκτελέσεις για να κάνει ξανά το… θαύμα του. Στο 4,20 το anytime του Μασούρα στη Stoiximan, χωρίς να μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.

EASY MEDIANETWORK
Close