Καλή η Σίτι, αλλά όχι και στο 5,30 η ομάδα των Μέσι, Μπαμπέ, Νεϊμάρ...

Καλή η Σίτι, αλλά όχι και στο 5,30 η ομάδα των Μέσι, Μπαμπέ, Νεϊμάρ...

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούονται απόψε στο Ιτιχαντ με έπαθλο ουσιαστικά την πρωτιά του πρώτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή η Σίτι έχει εννιά βαθμούς και η Παρί οχτώ, επομένως η ομάδα του Πεπ με νίκη εξασφαλίζει την πρώτη νίκη. Για τη νίκη βέβαια θα παίξουν και οι Παριζιάνοι, αφού αν κερδίσουν θα προσπεράσουν τους «πολίτες» και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Μπριζ εκτός απροόπτου θα κλειδώσουν εκείνοι την πρώτη θέση.

Προφανώς δεν τίθεται ερώτημα για το ποια ομάδα είναι πιο δεμένη και έχει καλύτερη χημεία. Αυτό ωστόσο δεν αρκεί για να δίνεται ο άσος μόλις στο 1,60 σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζόν, σας έλεγαν ότι σας προσφέρουν την Παρί των Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαμπέ σε τιμές άνω του 5,00 σε κάποιο ματς, σίγουρα θα λέγατε ότι οι μπουκ τρελάθηκαν, χωρίς καν να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο αντίπαλος.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει μονάδες που μπορούν ανά πάσα στιγμή με μία ενέργειά τους να φέρουν τα πάνω-κάτω σε έναν αγώνα και σίγουρα το σετ προκαλεί για να πας στο αουτσάιντερ, ανεξαρτήτως τελικά τι θα γίνει.

Ναι, η Παρί δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της, ούτε τρομάζει κόσμο με την απόδοσή της, ωστόσο το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Γκουαρδιόλα είναι η απόλυτη πρόκληση για τους παριζιάνους και σίγουρα εξιτάρει τον γαλαξία αστέρων τους.

Η διπλή ευκαιρία (Χ2) παίζει σε τιμές άνω του 2,30, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να βρουν το διπλό ακόμη και στο 5,30!

EASY MEDIANETWORK
Close