Και ποιος θα κατηγορήσει τον Κλοπ αν κάνει ροτέισον (4,00)

Και ποιος θα κατηγορήσει τον Κλοπ αν κάνει ροτέισον (4,00)

Η Πόρτο δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Λίβερπουλ (0-3-6) ανεξαρτήτως έδρας και δεν έχει κερδίσει ποτέ επί αγγλικού εδάφους (0-3-7). Απόψε πάντως οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να σπάσει αυτήν την αρνητική παράδοση.

Η Λίβερπουλ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτήν το ματς με την Πόρτο είναι ο ορισμός της τυπικής διαδικασίας. Προφανώς, ένα μέγεθος όπως η Λίβερπουλ δεν μπορεί να αδιαφορήσει σε κανένα παιχνίδι, ωστόσο ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Γιούργκεν Κλοπ αν απόψε κάνει διευρυμένο ροτέισον;

“Σεβόμαστε τη διοργάνωση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, το πρόγραμμα και την κατάσταση των παικτών μας”, τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί απόψε.

Ακόμη και κόντρα στα… δεύτερα της Λίβερπουλ, η Πόρτο παραμένει αουτσάιντερ, αλλά τουλάχιστον έχει σαφώς καλύτερες πιθανότητες να κάνει την έκπληξη. Αλλωστε, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είναι καμία τυχαία. Φέτος έχει χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ και σε ένα αδιάφορο ματς στο Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας είναι αήττητη 39 σερί αγώνες.

Αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στον όμιλο και στο +1 από την Ατλέτικο, οποία παίζει απόψε εντός με τη Μίλαν και πιθανότατα θα κερδίσει, αφού οι “ροσονέρι” είναι φανερό πως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Αν η Ατλέτικο επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της, θα πρέπει να κερδίσει και η Πόρτο στο Ανφιλντ για να έχει δύο αποτελέσματα υπέρ της την τελευταία αγωνιστική, όπου θα υποδεχθεί τους “ροχιμπλάνκος” στο Ντραγκάο.

Με τη Λίβερπουλ λοιπόν να κάνει ροτέισον και την Πόρτο να έχει το ισχυρό κίνητρο, το 4,05 στο διπλό είναι επιλογή που σηκώνει ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close