Και όμως δίνουν ακόμη αουτσάιντερ τα under της Μπαρτσελόνα (2,20)

Και όμως δίνουν ακόμη αουτσάιντερ τα under της Μπαρτσελόνα (2,20)

Η Μπαρτσελόνα είναι βαριά άρρωστη! Η φυγή του Μέσι, τα οικονομικά προβλήματα, οι μαζεμένες απουσίες, ο ξεροκέφαλος Κούμαν, όλα μαζί έχουν δημιουργήσει ένα έκτρωμα και η Μπάρτσα φέτος πραγματικά έχει χάσει το dna της, φτάνοντας σε σημείο να παίζει μέχρι και με γιόμες για να βάλει ένα γκολ.

Στα τελευταία δύο ματς με Γρανάδα εντός και Κάδιθ εκτός δεν κατάφερε να κερδίσει, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 και 0-0 αντίστοιχα. Γενικά, το πρόβλημα στο γκολ είναι πασιφανές. Υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έκανε ούτε τελική στο στόχο κόντρα στην Μπάγερν.

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και απόψε για το ματς με τη Λεβάντε είναι εκτός ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Ζόρντι Αλμπα, ο Πέδρι, ο Μπρεθγουέιτ, ο Αγουέρο και ο Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και με την ατμόσφαιρα στο Καμπ Νου ηλεκτρισμένη θα είναι ικανοποιημένη αν κερδίσει την αδύναμη Λεβάντε έστω και με μισό μηδέν. Πραγματικά είναι απορίας άξιο πώς οι μπουκ δίνουν ακόμη αουτσάιντερ το under 2,5 στα ματς της φετινής Μπάρτσα, η οποία αγκομαχάει σε όλους τους τομείς.

Από την άλλη η Λεβάντε είναι 14 σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μετράει 5/6 under 2,5 στη φετινή La Liga. Με τα UNDER-A που μας διακρίνουν θα πάρουμε το under 2,5 στο Μπαρτσελόνα – Λεβάντε στο 2,20 της Bet365.

EASY MEDIANETWORK
Close