Ηρθε η ώρα να... στρίψει η Στουτγάρδη (2,90)

Ηρθε η ώρα να... στρίψει η Στουτγάρδη (2,90)

Η Στουτγάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου υποδέχεται απόψε τη Μάιντς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Στουτγάρδη είναι χωρίς νίκη πέντε αγωνιστικές (0-2-3), ενώ η Μάιντς τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα.

Με βάση την πορεία τους μέχρι στιγμής στο γερμανικό πρωτάθλημα κρίνεται εν μέρει λογικό να δίνεται φαβορί η Μάιντς μέσα στη Στουτγάρδη, δεδομένου ότι στα πρώτα 12 ματς έχει συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς παραπάνω από τους Σουηβούς.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι η Στουτγάρδη έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από απουσίες και για αυτό βρίσκεται μόλις στη 16η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο είναι ένα νεανικό, ταλαντούχο σύνολο, που πέρυσι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έκανε μεγάλα αποτελέσματα, όπως το 5-1 μέσα στο Ντόρτμουντ και έφτασε να διεκδικεί μέχρι και την ευρωπαϊκή έξοδο. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να αρχίσει να διορθώνει την κατάσταση τώρα που επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες από τους τραυματισμούς τους.

Το αποψινό ματς για τη Στουτγάρδη είναι φυσικά εξόχως σημαντικό για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και η Μάιντς παρότι έχει αρχές ως ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο στο ίδιο γήπεδο η Στουτγάρδη είχε κερδίσει 2-0 τη Μάιντς και ο άσος τότε δίνονταν μόλις στο 1,60. Μέσα σε δέκα μήνες σίγουρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όχι όμως τόσα πολλά για να φτάσει ο άσος τώρα να προσφέρεται στο 2,90!

Σε κάθε περίπτωση, το ρίσκο υπέρ της ομάδας που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη για να ανακάμψει αξίζει, στη λογική ότι οι Σουηβοί δεν θα αργήσουν να… στρίψουν.

EASY MEDIANETWORK
Close