Η πρώτη παράσταση της μαγικής τριπλέτας (3,25)

Η πρώτη παράσταση της μαγικής τριπλέτας (3,25)

Απαντες ανυπομονούν να δουν εν δράσει τη μαγική τριπλέτα Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαμπέ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού, φέρνοντας στο Παρίσι τον Λιονέλ Μέσι και απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα δείχνουν ότι θα δούμε για πρώτη φορά τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην 11αδα, δίπλα στους άλλους δύο αστέρες των Παριζιάνων.

Ο Μέσι έπαιξε για περίπου 25 λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ρεμς πριν τη διακοπή των εθνικών, αντικαθιστώντας τον Νεϊμάρ. Μετά τη διακοπή δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς καταπονήθηκε από το υπερατλαντικό ταξίδι στην Αργεντινή. Το ίδιο ασφαλώς συνέβη και με τον Νεϊμάρ, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας.

Κόντρα όμως στην Κλαμπ Μπριζ, στην πρεμιέρα της Παρί στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ποτσετίνο θα ρίξει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα λαμπερά αστέρια που διαθέτει στη φαρέτρα του και ασφαλώς όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την πρώτη παράσταση αυτής της εκπληκτικής τριάδας.

Το «Γιαν Μπρέιντελ» θα ζήσει μοναδικές στιγμές, η Κλαμπ Μπριζ σίγουρα θα προσπαθήσει να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική μπορεί, ωστόσο η Παρί θα επιδιώξει μία πειστική επικράτηση για να στείλει με το καλημέρα το μήνυμα ότι φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ της ανήκει. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι στο ίδιο γήπεδο, τον Οκτώβριο του 2019, οι Παριζιάνοι είχαν συντρίψει με 5-0 την Μπριζ, χάρη σε χατ τρικ του Μπαμπέ και δύο γκολ του Ικάρντι.

Το ενδεχόμενο η τριάδα Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαμπέ να φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και η Παρί στο τέλος της βραδιάς να έχει σημειώσει τα περισσότερα από τα οχτώ ματς του προγράμματος, προσφέρεται στο 3,25 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close