Με φόρα και στο Γουίμπλεντον η Σάκκαρη (2,25)

Η νίκη της Σάκκαρη στο 2,70!

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει απόψε τις υποχρεώσεις της στο Αμερικανό Οπεν και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστιουκ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν φέτος, φτάνοντας στο Ρολάντ Γκαρός μέχρι τα ημιτελικά.

Το τελευταίο διάστημα η φόρμα της στις σκληρές επιφάνειες δεν είναι τόσο σταθερή. Η Μαρία πάντως είναι μία τενίστρια κορυφαίο επιπέδου, έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα Γκραν Σλαμ και ασφαλώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο στα κορτ της Νέας Υόρκης. Εκεί αποκλείστηκε από τη θρυλική Σερένα Γουίλιαμς στα τρία σετ, κοιτάζοντας ωστόσο στα μάτια την κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Η Κόστιουκ είναι 19 ετών, βρίσκεται στο Νο55 της παγκόσμιας κατάταξης και οι εμφανίσεις της μέσα στο 2021 μαρτυρούν ότι έχει τη δυνατότητα να ανέβει πολλές θέσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν μία βατή κλήρωση για τη Μαρία. Η νεαρή Ουκρανέζα είναι επικίνδυνη τενίστρια και στα τελευταία δύο Γκραν Σλαμ που συμμετείχε πέτυχε μεγάλες νίκες απέναντι στην Γκαμπίνε Μουγκουρούθα και την Κίκι Μπέρτενς.

Είναι σίγουρο ότι η Κόστιουκ ως αουτσάιντερ θα παίξει ελεύθερα, αφού δεν έχει κάτι να χάσει και μπορεί να προβληματίσει ως ένα σημείο τη Σάκκαρη. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι υπάρχουν καλές πιθανότητες να δούμε ένα γεμάτο ματς. Η νίκη της Μαρίας προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί, στο 1,45, ωστόσο σε κόμπο με το over 20,5 ανεβαίνει στο 2,70 στη Stoiximan και ασφαλώς είναι μία επιλογή που αξίζει.

EASY MEDIANETWORK
Close