Η Μίλαν είναι ξανά εδώ! (2,90)

Η Μίλαν είναι ξανά εδώ! (2,90)

Η Μίλαν επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στην κορυφαία σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι έχασε με 3-2 από τη Λίβερπουλ, άφησε θετικές εντυπώσεις.

Ο ενθουσιασμός στους «ροσονέρι» είναι διάχυτος, ο Πιόλι κάνει εξαιρετική δουλειά και η επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης δείχνει αποφασισμένη να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι έχει ξεκινήσει το Καμπιονάτο με απολογισμό 5-1-0 στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανή να κάνει πρωταθλητισμό φέτος.

Αντίθετα, η Ατλέτικο μολονότι διαθέτει και φέτος ένα πλούσιο σε ποιότητα ρόστερ, παρουσιάζει ξανά μία αποκρουστική εικόνα ως ομάδα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κάτι σαν τοτέμ στη Μαδρίτη για τους «ροχιμπλάνκος», όμως κακά τα ψέματα, υπό τις οδηγίες του, η Ατλέτικο όσες επιτυχίες κι αν έχει φέρει, ποτέ δεν κατάφερε να αποδώσει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να εξελιχθεί σε ένα τοπ μπραντ όπως η Μίλαν.

Μάλιστα, η φόρμα της Ατλέτικο το τελευταίο διάστημα είναι το λιγότερο ανησυχητική. Στην πρεμιέρα των ομίλων με την Πόρτο έφερε 0-0, σε ένα ματς που ακυρώθηκε ανεξήγητα γκολ των Πορτογάλων, ακολούθησε ακόμη ένα 0-0 με την Μπιλμπάο, η ζόρικη νίκη (2-1) στη Χετάφε και εσχάτως η ήττα (1-0) από τη μετριότατη Αλαβές με μία ακόμη τραγική εμφάνιση.

Η Μίλαν έχει παίκτες με ενέργεια, όπως οι Ρέμπιτς, Ντίαθ, Λεάο, που μπορούν να προβληματίσουν το αμυντικό τείχος της Ατλέτικο και παίρνοντας ώθηση από τους οπαδούς της (αναμένονται πάνω από 35.000) έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα, που θα θυμίσει τις παλιές ένδοξες ευρωπαϊκές βραδιές της.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η Μίλαν σε τιμές αουτσάιντερ στην έδρα της, όπως στο 2,90 της Stoiximan παίζεται εύκολα.

EASY MEDIANETWORK
Close