Η «μεταγραφή» Γιοβάνοβιτς που μπορεί να αλλάξει τον Παναθηναϊκό

Η «μεταγραφή» Γιοβάνοβιτς που μπορεί να αλλάξει τον Παναθηναϊκό

Το outsidersbet εκτός από προτάσεις που σας στέλνουν ταμείο (Ρεάλ, Καρλίτος, Ατρόμητος και Ρεάλ Σοσιεδάδ) έχει και Football Analysis. Σήμερα είναι αφιερωμένη σε μια εσωτερική μεταγραφή του Παναθηναϊκού που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του.

Μετά το τέλος των μεταγραφών στο τριφύλλι σίγουρα η θέση που έμοιαζε να έχει καλυφθεί και με το παραπάνω ήταν εκείνη του δεκαριού. Ο ερχομός του Λούντκβιστ, σε συνδυασμό με την παραμονή του Βιγιαφάνιες και το γεγονός ότι ο Βιτάλ μπορούσε επίσης να παίξει πίσω από τον επιθετικό, έκανε τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το πρόβλημα είχε λυθεί. Στο χορτάρι όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν όλοι.

Ο Σουηδός φάνηκε ότι είναι περισσότερο 8άρι, παρά δεκάρι, ο Αργεντίνος έδειξε ξανά ότι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά όχι ηγέτης και ο Βιτάλ φάνηκε ότι αποδίδει καλύτερα όταν ξεκινάει από τα πλάγια και αποφεύγει το τείχος των αντίπαλων αμυντικών χαφ.

Έτσι, το κενό άρχισε να φαίνεται με τον Γιοβάνοβιτς να αναγκάζεται να κάνει το τρικ με τον Καρλίτος. Να φέρνει δηλαδή τον Ισπανό στην τρύπα πίσω από τον φουνταριστό (Ιωαννίδης ή Παλάσιος), κίνηση που προσθέτει μεν πόντους στην εκτέλεση, αφαιρεί όμως στη δημιουργία.

Ο Γιοβάνοβιτς όμως έχει και άλλο ένα κρυφό χαρτί που θέλει να γίνει η καλύτερη εσωτερική μεταγραφή του τριφυλλιού. Μιλάμε ασφαλώς για τον Γιάννη Μπουζούκη ο οποίος στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στην Τρίπολη έδειξε ξανά αυτό που ο ίδιος μας είχε κάνει να ξεχάσουμε: Την ποιότητά του.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ξανά τον καλό Μπουζούκη, όχι μόνο γιατί είναι ένα δεκάρι που μπορεί να του δώσει λύσεις, αλλά γιατί μιλάμε και για ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να αποδειχτεί χρυσή επένδυση για την ομάδα. Αρκεί ο ίδιος να πάψει να αδικεί τον εαυτό του, να δουλέψει σκληρά και να δείξει ξανά στο χορτάρι γιατί όσοι τον είχαν δει στα πρώτα του βήματα μιλούσαν για το επόμενο δεκάρι της Εθνικής.

Ο Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει, θα του δώσει τις ευκαιρίες κι είναι βέβαιο ότι αν τις αρπάξει από τα μαλλιά δεν θα ξαναβγεί από την ενδεκάδα του τριφυλλιού. Στα πόδια του είναι να γίνει η καλύτερη εφετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού…

EASY MEDIANETWORK
Close