Η μάχη της εξάδας και τα εξάρια του Βόλου

Η μάχη της εξάδας και τα εξάρια του Βόλου

Μία από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ είναι ασφαλώς ο Βόλος, ο οποίος στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 τη Λαμία και την Κυριακή έκανε το 2/2 επικρατώντας με 3-1 στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βόλος το καλοκαίρι έσπασε τα ελληνικά στερεότυπα και έφερε για προπονητή τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ, έναν Ισπανό μόλις 32 ετών! Προφανώς είναι ο νεότερος τεχνικός στη Σούπερ Λιγκ, με τους Θεσσαλούς να βαδίζουν στα πρότυπα ευρωπαϊκών συλλόγων, που δεν διστάζουν πλέον να δίνουν ευκαιρίες σε νεαρούς τεχνικούς, ποντάροντας στις φρέσκες ιδέες τους για το άθλημα.

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο Βόλος έχει κάνει άριστη εκκίνηση προσφέρεται στο 6,00 (Stoiximan) για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα! Την ίδια ώρα οι βασικοί του ανταγωνιστές, όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχουν μόλις έναν βαθμό στα πρώτα δύο παιχνίδια, δίνονται στο 1,75 και στο 2,35 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βόλος την Πέμπτη υποδέχεται τον Ατρόμητο κι αν κάνει το 3/3, είναι σίγουρο πως αυτά τα εξάρια θα ψαλιδιστούν.

Μία άλλη ομάδα που έχει σκορπίσει χαμόγελα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που κέρδισε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Εδώ όμως οι μπουκ είναι αρκετά πιο φειδωλοί, αφού τον προσφέρουν στο 2,75 για την εξάδα, ενώ στην περίπτωσή του θα πρέπει να υπολογίσουμε και τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού φορ, Κόντε, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού το Σάββατο.

Στην εξίσωση πρέπει να βάλουμε και τον πάντα φιλόδοξο ΟΦΗ, ο οποίος πήρε ισοπαλίες από Αρη και ΑΕΚ και προσφέρεται στα ίδια επίπεδα (6,00) με τον Βόλο. Παρά πάντως τα θετικά αποτελέσματα και το επικό come back με την ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ δεν έπεισε στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στο “Βικελίδης” έπαιξε υπερβολικά παθητικά, ενώ κόντρα στην Ενωση έμοιαζε τελείως “χαμένος” για 75 λεπτά.

Σε ό,τι αφορά στο big5, οι μπουκ όπως είναι αναμενόμενο περιμένουν ότι δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Ο Αρης πάντως αποτελεί ειδική περίπτωση, διότι αν δεν πάρει πίσω το -6, θα έχει να καλύψει ένα πολύ μεγάλο χάντικαπ. Αυτήν τη στιγμή οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο -11 από τον Βόλο, έχουν την Τετάρτη ματς φωτιά με τον Παναθηναϊκό και όμως οι μπουκ τον προσφέρουν για την εξάδα μόνο στο 1,25…

EASY MEDIANETWORK
Close