Γυροφέρνει την γκέλα ο Ολυμπιακός (2,70)

Γυροφέρνει την γκέλα ο Ολυμπιακός (2,70)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουν να δώσουν φέτος οι “ερυθρόλευκοι” στην επαρχία.

Ο ΟΦΗ φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη Super League και σε συνολικά 11 ματς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στα υπόλοιπα ματς με το Big5, πήρε ισοπαλίες 0-0 εκτός έδρας από Αρη και Παναθηναϊκό και έκανε ένα επικό comeback απέναντι στην ΑΕΚ, μετατρέποντας το 0-3 του 64′ σε 3-3!

Ο Νίκος Νιόπλιας κάνει εξαιρετική δουλειά στην κρητική ομάδα και ο ΟΦΗ φέτος εκτός από ωραίο ποδόσφαιρο κοιτάζει και την ουσία. Προφανώς το ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους Κρητικούς, που αν καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα θα προκαλέσουν αίσθηση.

Φυσικά, ο αήττητος (9-2-0) Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανίσει και κάποια σημάδια χαλάρωσης έχοντας ήδη ανοίξει τη διαφορά του στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ, που αυτή την αγωνιστική έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών τους, ωστόσο η απόδοσή τους δεν είναι πάντα πειστική. Κόντρα στο Βόλο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με φάουλ του Βαλμπουενά στο 91′. Στα Γιάννινα, χρειάστηκε ένα γκολ του Ελ Αραμπί στο 84′. Στη Λαμία και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό επικράτησε με 2-1, ευρισκόμενος όμως σε θέση άμυνας στα τελευταία λεπτά.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, σε 28 αγώνες που έχει δώσει στην περιφέρεια, έχει ηττηθεί μόνο στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0 το 2018. Εκείνο μάλιστα το παιχνίδι λίγο έλειψε να στοιχίσει τη θέση του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των “ερυθρόλευκων”.

Τέτοιος κίνδυνος βέβαια τώρα δεν υφίσταται, ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει ο Μαρτίνς, ωστόσο η πιθανότητα να γκελάρουν οι πρωταθλητές σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα με ισχυρό κίνητρο, είναι σίγουρα αυξημένες.

Και επειδή εδώ στο OutsidersBet είμαστε για τα δύσκολα και όχι για τα 1,50 σου λέμε ότι η διπλή ευκαιρία (1Χ) του ΟΦΗ στο 2,70 είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

EASY MEDIANETWORK
Close