Για το 10/10 η Βασιλεία (2,00)

Για το 10/10 η Βασιλεία (2,00)

Με τέρμα τα γκάζια έχει ξεκινήσει φίλοι μου η Βασιλεία στην Ελβετία κι ο Ουρουγουανός αν μη τι άλλο έχει εντυπωσιαστεί. Με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή της στην κορυφή τη φετινή σεζόν, πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε αυτή την εκκίνηση της φετινής xroni;aw, έχοντας πάρει… παραμάζωμα όποιον βρήκε μπροστά της. Σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Εννιά επίσημα παιχνίδια, ισάριθμα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα του Ραχμέν και τα οχτώ μάλιστα με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων. Στο ελβετικό πρωτάθλημα έρχεται από την πεντάρα επί της Σερβέτ πριν δύο εβδομάδες, ενώ στην Ευρώπη κέρδισε με 3-1 τη σκωτσέζικη Χάμαρμπι και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκρισή της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Σήμερα αδέρφια αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λωζάνη (15:30), τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος η οποία ξεκίνησε με 3/3 ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ και στο Κύπελλο, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, δυσκολεύτηκε για να κερδίσει την ερασιτεχνική Εκισένς.

Ως εκ τούτου, ακόμα και με την πτωτική πορεία που έχει το διπλό, από το 1,90+ στο 1,80 και κάτι δεν βλέπω τον λόγο για να μην το τιμήσουμε. Και με combo το χαμηλό -με βάσει τις επιθετικές επιδόσεις της Βασιλείας- Over 1,5 πάμε στο γεμάτο 2,00 της Novibet.

EASY MEDIANETWORK
Close