Φωτιά στα play off: πόσο δίνουν οι στοιχηματικές μία εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού

Φωτιά στα play off: πόσο δίνουν οι στοιχηματικές μία εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού

Κάθε αγωνιστική που περνάει φίλοι μου, επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο αυτό που ισχυριζόμαστε εδώ και καιρό. Ό,τι δεν ζούμε απλά το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το πρωτάθλημα των απόλυτων ανατροπών!

Ποιος το περίμενε δηλαδή ότι θα πήγαινε ο Παναθηναϊκός να αυτοκτονήσει στο πιο εύκολο παιχνίδι των πλέι οφ, εντός έδρας με τον Βόλο; Ποιος το περίμενε ότι ο Ολυμπιακός όχι απλά θα γκέλαρε στο Καραϊσκάκη με τον Άρη, αλλά αυτό θα γινόταν ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Πραγματικά… κοσμογονικά πράγματα στη Superleague και οι οχτώ αγωνιστικές που απομένουν απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Απέκτησαν βέβαια και ένα νέο φαβορί για τον τίτλο, που λογικά πλέον λογίζεται η ΑΕΚ, μετά το τεράστιο διπλό επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Βέβαια, δεν μπορεί να πει κανείς το οτιδήποτε ακόμα με ασφάλεια, όσο η κατάσταση στην κορυφή είναι τόσο ρευστή. Μόλις στο -3 βρίσκεται εξάλλου ο Ολυμπιακός, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Αν όμως ο ΠΑΟΚ βγάλει διπλό την Τετάρτη στο Φάληρο, δεν θα έχει διατηρηθεί κι εκείνος γερά στο κόλπο; Γι’ αυτό σας λέω λοιπόν. Υπομονή!

Και η αλήθεια μάλιστα είναι πως μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να δέχτηκε ένα πολύ γερό στραπάτσο στο ντέρμπι των Δικεφάλων, όπου έλαβε τέλος το αήττητο 22 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά βρίσκει και τον Ολυμπιακό σε κατάσταση σοκ. Τεράστιο το κάζο για τους Ερυθρόλευκους, που θα παραταχθούν μάλιστα με κάποιες “καλές” απουσίες. Πρώτη και καλύτερη ο Χάμες, που μοιάζει σχεδόν απίθανο να προλάβει, ενώ και ο Εμβιλά έρχεται από μακρά απουσία. Χθες μπήκε αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο. Νοκ άουτ ο Κανός και ο Μπα. Δεν είναι αμελητέα τα προβλήματα. Και η πίεση πλέον είναι τεράστια για την ομάδα του Μίτσελ, ο οποίος δέχτηκε τη μήνιν των οργανωμένων, με νέα πολύ σκληρή ανακοίνωση εναντίον του.

Εκτός από τους Θεσσαλονικείς, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει επίσης στην έδρα του και την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (και τον Βόλο). Που σημαίνει ότι, με εμφανίσεις και αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογες με τη χθεσινή, δεν θα είναι απίθανο να γίνει το… κακό. Να χάσει δηλαδή για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του ο πρωταθλητής.

Αυτή τη στιγμή οι μπουκ θεωρούν μοιρασμένες τις πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο. Λογικό θα πω εγώ. Στο 1,95 πληρώνει πάντως μία (τουλάχιστον) εντός έδρας ήττα των Πειραιωτών στο γήπεδό τους στα πλέι οφ…

EASY MEDIANETWORK
Close