Φιλοσοφία Λουτσέσκου (2,05)

Φιλοσοφία Λουτσέσκου (2,05)

Από την αρχή της σεζόν, στο άκουσμα και μόνο της επιστροφής του Ράζβαν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα επενδύσει στην άμυνα και θα χτίσει πάνω σε αυτήν. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να μην έχει αποδώσει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα, ωστόσο είναι κοινώς αποδεκτό ότι συγκριτικά με πέρυσι έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική του λειτουργία.

Είναι ενδεικτικό ότι σε εννιά επίσημους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ και μετράει επτά under 2,5. Μεταξύ άλλων κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ριέκα, τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ.

Με βάση τα όσα είδαμε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Καραϊσκάκης», στα πλέι του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στον ανέτοιμο τότε Ολυμπιακό, όπου ήταν παντελώς ακίνδυνη επιθετικά, δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν μείνει άσφαιρη και στην Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ξανά τη σοβαρότητα που πρεσβεύει η φιλοσοφία του Λουτσέσκου, θέλει να χαράξει πορεία πρωτιάς στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ και το πιθανότερο είναι πως θα προχωρήσει σε ακόμη μία επαγγελματική νίκη πριν το πάντα ζόρικο ταξίδι στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Σε τιμές αουτσάιντερ το under 2,5, στο 2,05 της Stoiximan εμπεριέχει αξία και όποιος έχει UNDER-A μπορεί να ακολουθήσει!

EASY MEDIANETWORK
Close