Φιέστα η Γουλβς, ροτέισον η Γιουνάιτεντ

Φιέστα η Γουλβς, ροτέισον η Γιουνάιτεντ

Τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γουλβς υποδέχεται απόψε (18:00) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ματς που αναμένεται να εξελιχθεί σε αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Νούνο Εσπίριτο.

Με τον κόσμο να έχει επιστρέψει στα αγγλικά γήπεδα, οι οπαδοί των «λύκων» θα αποθεώσουν τον απόλυτα επιτυχημένο Πορτογάλο μάνατζερ, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας.

Η Γιουνάιτεντ εδώ και καιρό έχει καπαρώσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με συνέπεια να έχει κατεβάσει ρυθμούς. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της, όλα στο «Ολντ Τράφορντ», έχασε 2-1 από τη Λέστερ, 4-2 από τη Λίβερπουλ και έφερε 1-1 με την υποβιβασμένη Φούλαμ.

Επίσης, το μυαλό των «κόκκινων διαβόλων» αναπόφευκτα τρέχει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Βιγιαρεάλ, την ερχόμενη Τετάρτη, στην Πολωνία. Εκεί, η Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το 2017, επομένως ο Σόλτσκιερ αναμένεται να κάνει ξανά διευρυμένο ροτέισον προστατεύοντας τους περισσότερους βασικούς.

Οι συνθήκες λοιπόν είναι ιδανικές προκειμένου το «αντίο» του Νούνο Εσπίριτο στη Γουλβς να συνοδευτεί με ένα γλυκό αποτέλεσμα. Στο 2,45 στην Stoiximan η νίκη των «λύκων».

EASY MEDIANETWORK
Close