Δυο μπόμπες του Γιόγκι Φερέλ

Ετσι θα έχει τύχη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές (2,55)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Euroleague. Η πρόκληση είναι μεγάλη δεδομένου ότι οι «πράσινοι» τίθενται αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στο ξεκίνημα της σεζόν η Εφές δεν τρομάζει. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια που ξεκινάει την επόμενη σεζόν με τέσσερις διαδοχικές ήττες και μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε την πρώτη της νίκη κερδίζοντας την Ούνικς δύσκολα με 71-68.

Οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Αθήνα με πολλά προβλήματα. Αναλυτικά, είναι εκτός οι Ντάνστον, Σιμόν, Αντερσον και Μπαλμπάι, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για τη συμμετοχή του MVP Μίτσιτς, ο οποίος ναι μεν ακολούθησε την αποστολή, ωστόσο θεωρείται αμφίβολος.

Στην πλευρά του εξάστερου υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Παπαπέτρου και του Γουάιτ, κάτι που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Δημήτρη Πρίφτη. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά την Εφές για να έχει τύχη, διότι αν ξεφύγει το σκορ, δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσει.

Μέχρι στιγμής η Εφές φαίνεται πως δεν έχει βρει επιθετικό ρυθμό και δεν θυμίζει σε τίποτα την υπερηχητική ομάδα, που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με τη Ρεάλ έβαλε 69 πόντους, με τη Βιλερμπάν 73, με το Μιλάνο 71 και με την Ούνικς επίσης 71.

Το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός με τη δύναμη του ΟΑΚΑ να φρενάρει την πληγωμένη Εφές δεν μοιάζει και τόσο απίθανο και επειδή στο OutsirersBet έχουμε αποδείξει ότι έχουμε UNDER-A θα πάρουμε το under 77,5 της τουρκικής ομάδας στο 2,55.

EASY MEDIANETWORK
Close