Ελλάδα μπορείς (2,40)

Ελλάδα μπορείς (2,40)

Ελλάδα και Τουρκία ανταμώνουν στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Βικτώρια του Καναδά, τα ξημερώματα της Κυριακής (02:35). Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό, το νικητή του Καναδά – Τσεχία με έπαθλο μία θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Η Ελλάδα στην πρώτη φάση ηττήθηκε από τον οικοδεσπότη Καναδά και κέρδισε εύκολα την Κίνα, πραγματοποιώντας δύο πολύ γεμάτες επιθετικά εμφανίσεις, σημειώνοντας 91 και 105 πόντους αντίστοιχα. Με τον Ρικ Πιτίνο, η «γαλανόλευκη» έχει αλλάξει εμφανώς το αγωνιστικό της στιλ, στοχεύει σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατοχές και όλοι οι παίκτες έχουν το ελεύθερο να σουτάρουν.

Η Τουρκία, στο δικό της γκρουπ, κέρδισε 95-86 την Ουρουγουάη και 87-70 την Τσεχία. Θεωρητικά είναι το φαβορί της αναμέτρησης, δεδομένου ότι έχει στο ρόστερ της NBAers όπως ο Οσμάν (Κλίβελαντ), ο Ιλιασόβα (Γιούτα) και ο Κορκμάζ (Φιλαδέλφεια), αλλά και παίκτες όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης, Σανλί, ο οποίος έκανε σπουδαία χρονιά με τη Εφές και από τη νέα σεζόν θα παίζει με τα χρώματα της Μπαρσσελόνα.

Η Ελλάδα ωστόσο υπερέχει ξεκάθαρα στον άσο, όπου με Καλάθη και Σλούκα, μπορεί να επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει το πάνω χέρι και στην προϊστορία των αναμετρήσεων με τους Τούρκους, μετρώντας 41 νίκες και 23 ήττες.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσημη αγαπημένη, παρά τις σημαντικές απουσίες της, έχει αφήσει μέχρι στιγμής εξαιρετικές εντυπώσεις στη Βικτώρια και ασφαλώς δεν μπορεί να τρομάξει από την Τουρκία. Προφανής η αξία στο αουτσάιντερ διπλό της Ελλάδας, στο 2,40 της Stoiximan με 0% γκανιότα.

EASY MEDIANETWORK
Close