Εξι ισοπαλίες στα τελευταία οχτώ ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ (3,64)

Εξι ισοπαλίες στα τελευταία οχτώ ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ (3,64)

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν κρίνεται στο Μπέλφαστ, όπου η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι και η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ, Βιγιαρεάλ θα διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Και για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο ματς είναι το πρώτο επίσημο που θα δώσουν τη φετινή σεζόν. Καμία εκ των δύο πάντως δεν βρίσκεται ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Η μεν Τσέλσι είχε πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν καθυστερημένα στην προετοιμασία, η δε Βιγιαρεάλ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και ταξίδεψε με αρκετά ερωτηματικά στη Βόρειο Ιρλανδία.

Σε κάθε περίπτωση, ο τελικός αναμένεται πολύ πιο αμφίρροπος από αυτό που δείχνει το σετ των μπουκ με τη νίκη της Τσέλσι να βρίσκεται κατά μέσο όρο μόλις στο 1,70. Αλλωστε, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ παραδοσιακά είναι ένας θεσμός που πηγαίνει στην παράταση.

Είναι ενδεικτικό ότι την προηγούμενη τριετία και οι τρεις τελικοί του Σούπερ Καπ οδηγήθηκαν στο έξτρα τριαντάλεπτο, ενώ από το 2013 και μετά μόνο σε δύο τελικούς ο νικητής κρίθηκε στην κανονική περίοδο. Ακολουθώντας λοιπόν την παράδοση των ισοπαλιών στο UEFA Σούπερ Καπ θα επιλέξουμε το Χ στο 3,64 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close