Εκεί θα μπουν τα πολλά γκολ (8,00)

Εκεί θα μπουν τα πολλά γκολ (8,00)

Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινάει! Κάθε χρόνο το Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρει κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει οχτώ αναμετρήσεις με κορυφαία φυσικά το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν. Στους Καταλανούς ξυπνούν άσχημες μνήμες, αφού πριν 13 μήνες είχαν διασυρθεί με 8-2 από τους Βαυαρούς στο Final-8 της Πορτογαλίας. Η Μπάρτσα θα υποδεχθεί τώρα την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο Καμπ Νου με διάθεση εκδίκησης και παρότι δεν έχει πλέον τον Μέσι στη σύνθεσή της αναμένεται πιο ανταγωνιστική και σίγουρα πολύ πιο προσεκτική συγκριτικά με εκείνο το μαύρο βράδυ στη Λισαβόνα.

Εκτός έδρας αποστολές έχουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, που παίζουν με Γ. Μπόις και Μάλμε αντίστοιχα. Και οι δύο είναι καθαρά φαβορί, ωστόσο τα παιχνίδια τους κρύβουν παγίδες. Να θυμίσουμε ότι η έδρα της Γ. Μπόις έχει συνθετικό τερέν, ενώ η Γιουβέντους έχει μπροστά της το κρίσιμο ντέρμπι με τη Μίλαν, επομένως θα κοιτάξει να περάσει επαγγελματικά από τη Σουηδία.

Παρόμοια προσέγγιση περιμένουμε και από την Τσέλσι, που φιλοξενεί τη Ζενίτ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν έχει λόγο να ανεβάσει κατακόρυφα στροφές στο συγκεκριμένο ματς, όταν την Κυριακή την περιμένει το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Τα Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ – Αταλάντα και Λιλ – Βόλφσμπουργκ είναι εξ ορισμού αμφίρροπα, επομένως δεν αναμένεται κάποια κατά κράτος επικράτηση.

Τι μας μένει λοιπόν για να χορτάσουμε γκολ και θέαμα; Μα φυσικά το Σεβίλλη – Ζάλτσμπουργκ. Η νεανική Ζάλτσμπουργκ παίζει… χύμα ποδόσφαιρο. Εχει το νου της αποκλειστικά στην επίθεση, η 11αδα της αποτελείται από άπειρους και ενθουσιώδεις πιτσιρικάδες και υπενθυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν δέχθηκε συνολικά 17 γκολ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Σεβίλλη πήρε ρεπό από την ισπανική λίγκα λόγω εθνικών ομάδων, επομένως θα είναι φρέσκια για την πρεμιέρα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και σίγουρα θα ζητήσει ένα πειστικό ξεκίνημα με το οποίο θα θέσει τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το ματς δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ροντέο και με δεδομένο ότι οι Σεβιγιάνοι διαθέτουν εξαιρετικά ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή (Λαμέλα, Εν-Νεσίρι, Σούσο, Πάπου Γκόμες, Οκάμπος, Οσκαρ), αξίζει να τους εμπιστευτούμε για να σκοράρουν τα περισσότερα γκολ της βραδιάς στη διοργάνωση σε απόδοση 8,00 στη Stoiximan!

EASY MEDIANETWORK
Close