Είναι φαβορί η Μπάρτσα στο «Μαδριγάλ»;

Είναι φαβορί η Μπάρτσα στο «Μαδριγάλ»;

Μετά από πέντε εκτός έδρας αγώνες της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμα (άκουσον άκουσον) βγάλει διπλό, μετρώντας μόλις τέσσερα γκολ (!), τα τρία στο παιχνίδι με τη Θέλτα, που «κατάφερε» να μην κερδίσει από το 0-3.

Ας δούμε και με ποιες έχει παίξει. Πέραν της Θέλτα, με Μπιλμπάο, Κάδιθ, Ατλέτικο και Βαγιεκάνο. Θα πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της κόντρα στη Βιγιαρεάλ, από την οποία φιλοξενείται απόψε; Πιθανόν. Αξίζει όμως με βάση τα πεπραγμένα της να προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο «Μαδριγάλ»; Προφανώς όχι.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της, αλλά στα μεγάλα ματς φωνάζει «παρόν». Δεν ηττήθηκε από Ρεάλ (0-0) και Ατλέτικο (2-2) στη Μαδρίτη, ενώ με κάποιο μαγικό τρόπο δεν πήρε βαθμό στα δύο παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι ήταν και στα δύο ανώτερη.

Η Μπάρτσα θα στρώσει με τον Τσάβι στον πάγκο, αλλά όσο είναι εκτός οι δύο καλύτεροι παίκτες της (Φατί, Πέδρι) αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Την Εσπανιόλ εντός τη νίκησε με ένα πέναλτι και γλιτώνοντας δις το 2-2 σε δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ με την Μπενφίκα μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0. Μόλις σε δύο από τα 11 τελευταία παιχνίδια της έχει σκοράρει πάνω από μία φορά!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το 2,70 του άσου είναι από συμπαθητικό έως ελκυστικό.

EASY MEDIANETWORK
Close