Ευκαιρία... διπλασιασμού για τον ΠΑΟΚ

Ευκαιρία... διπλασιασμού για τον ΠΑΟΚ

“Ασπρόμαυρη” μάχη στο Ηράκλειο σήμερα αδέρφια, ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ερχόμενος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σλόβαν όπου έδειξε εμφανώς κουρασμένος, θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα, μετά και το εμφατικό 2-0 επί της ΑΕΚ.

Για μία ακόμη φορά το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου περιλαμβάνει αρκετά ονόματα, όπως των Βαρέλα, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, ωστόσο τι να λέει και ο Νιόπλιας που είδε την ομάδα του να έχει χτυπηθεί άσχημα από τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες. Και είναι αυτονόητο ότι ο ΟΦΗ έχει σαφώς μικρότερη ευχέρεια για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν.

Έξω ο Γκαγιέγος, έξω ο Βούρος, έξω ο Καστάνιος, έξω ο Καμάου, βάλτε φίλοι μου σε αυτούς και 2-3 ακόμα βασικούς που λείπουν καιρό. Ε, δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς πως το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον Δικέφαλο σήμερα, ώστε να πάει ήρεμος στη διακοπή.

Το διπλό αναμενόμενα πήρε την κάτω βόλτα από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκαν οι φρέσκιες απουσίες του ΟΦΗ, ωστόσο ο Ουρουγουανός βρίσκει ακόμα αξία. Γιατί ο ΠΑΟΚ πάνω από δύο γκολ δεν έβαλε ποτέ φέτος, ενώ κανένα από τα δέκα παιχνίδια του σε πρωτάθλημα/Ευρώπη δεν είχε περισσότερα των τριών γκολ.

Το combo του διπλού με Under 3,5 στο 2,00 της Novibet αγοράζεται χωρίς πολλά πολλά. Έτσι δεν είναι παίκτη μου;

EASY MEDIANETWORK
Close