Εδρα από ατσάλι (2,75)

Εδρα από ατσάλι (2,75)

Η Ουνιόν Βερολίνου θα παίξει φέτος για τρίτη σερί σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά, τερμάτισε έβδομη και βγήκε στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 20 χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ουνιόν είναι η μοναδική ομάδα της πρώτης οχτάδας στη Γερμανία, που δεν άλλαξε προπονητή! Ο Ουρς Φίσερ συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της και διασφαλίζει ότι η ομάδα του ανατολικού Βερολίνου θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία. Χαρακτήρας «αρνούμαι να χάσω», άμυνα που τσακίζει κόκαλα και στημένες φάσεις κίνδυνος θάνατος.

Η Λεβερκούζεν ξεκινάει το πρωτάθλημα με σημαντικές απουσίες (Ταπσόμπα, Αλάριο, Βιρτς, Μπελαράμπι) και πρωτόπειρο τεχνικό στην Μπουντεσλίγκα, τον Ελβετό Χεράρδο Σεοάνε, ο οποίος δούλευε στη Γ. Μπόις και λογικά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί από το ελβετικό πρωτάθλημα στις απαιτήσεις μίας κορυφαίας λίγκας.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Γερμανίας και η Ουνιόν θα έχει πάνω από 10.000 οπαδούς στο πλευρό της. Οι «Σιδερένιοι» φημίζονται για την καυτή τους έδρα και τους τρελούς οπαδούς τους, επομένως η ατμόσφαιρα στο «Αλτεν Φερστεράι» θα είναι απόψε θερμή και η Ουνιόν θα πάρει την ώθηση που χρειάζεται για να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα.

Σε τιμές όπως στο 2,75 της Bwin ο άσος αξίζει το ρίσκο, δεδομένου ότι η Ουνιόν έχει έδρα ατσάλι και είναι αήττητη εκεί 16 σερί αγώνες Μπουντεσλίγκα.

EASY MEDIANETWORK
Close