Εχει τον τρόπο του ο Ρανιέρι για το 3,70

Εχει τον τρόπο του ο Ρανιέρι για το 3,70

Με το Μπρέντφορντ – Γουότφορντ ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Premier League. Η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ πήγαινε τρένο μέχρι τη διακοπή των εθνικών του Οκτωβρίου. Εκτοτε, άρχισε να διορθώνει προς τα κάτω και σε οχτώ παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, γνωρίζοντας πέντε ήττες.

Σε αυτά τα οχτώ ματς, η Μπρέντφορντ κράτησε το μηδέν μόνο στη νίκη επί της Εβερτον και δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω έξι φορές. Απόψε η μικρή Λονδρέζα θα φιλοξενήσει τη Γουότφορντ έχοντας δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς είναι άρρωστος ο κορυφαίος σκόρερ Τόνεϊ (4 γκολ) και συμπλήρωσε κάρτες ο κορυφαίος εξτρέμ Κανός (2 γκολ).

Η Γουότφορντ από τότε που ανέλαβε ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει απολογισμό 2-0-6, ωστόσο έχει βγάλει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Λίβερπουλ, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Λέστερ, Εβερτον και Σαουθάμπτον.

Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ και η εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι, όπου έχασε οριακά απέδειξαν πως ο Ρανιέρι ακόμη και στα 70 του, συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά του. Το πρόγραμμα τώρα για τις “σφήκες” στρώνει και μέχρι την Boxing Day έχουν μπροστά τους παιχνίδια, που μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Ενα από αυτά είναι ασφαλώς και το αποψινό στο Δυτικό Λονδίνο με την Μπρέντφορντ, η οποία και απουσίες έχει και φόβητρο δεν είναι. Με το διπλό λοιπόν στο 3,70 δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε την ομάδα με τον Ρανιέρι στον πάγκο.

EASY MEDIANETWORK
Close