Έχει τον τρόπο ο Ολυμπιακός (2,00)

Έχει τον τρόπο ο Ολυμπιακός (2,00)

Καλημέρα αδέρφια και καλή Κυριακή. Μία Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η ταπεινή Ελλαδίτσα έχει και πάλι ενδιαφέροντα ματσάκια στο πρόγραμμα φίλοι μου, όσο κι αν ένα πρώτο βλέμμα, δεν τους γεμίζει ορισμένους.

Ο Ουρουγουανός θα σας δώσει ένα απλό παράδειγμα. Βλέπετε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. “Μα τι μας λε ρε φίλε, να παίξω τα ωραία ευρουλάκια μου στο 1,45+ του διπλού;”. Όχι, όχι, μη βιάζεστε. Λέω απλώς ότι μπορούμε μερικές φορές να κοιτάμε και πέρα από τα προφανή.

Παρατηρούμε για παράδειγμα το πώς συμπεριφέρεται φέτος ο ΠΑΣ. Μπορεί να έχει και πάλι μία εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, αλλά με τον Μεταξά στο τιμόνι, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην άμυνά του και μ’ αυτόν τον τρόπο έριξε στο καναβάτσο τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Παναθηναϊκό. Ενδεικτικά άλλωστε είναι και τα 5/5 Under 2,5 που μετρούν οι Ηπειρώτες.

Φυσικά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” που δύο φορές πέρυσι έμειναν στο 1-1 στα Γιάννενα, είναι αφενός πιο υποψιασμένοι φέτος κι αφετέρου θέλουν πάση θυσία το τρίποντο μετά την τελευταία απώλεια με τον Παναθηναϊκό, αλλά κι ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Και οι “ερυθρόλευκοι” όμως έχουν σουλουπώσει αρκετά τα μετόπισθέν τους τον τελευταίο καιρό παίκτη μου. Ενδεικτικό ότι για πρώτη φορά συμπλήρωσαν τρία σερί με μηδέν παθητικό. Στους “Ζωσιμάδες” θα ψάξουν μία επαγγελματική νίκη, ενόψει και του ευρωπαϊκού που ακολουθεί, και προσωπικά, περιμένω ανάλογο σκηνικό με την Τρίπολη. Δυνατή εκκίνηση με 1-2 γρήγορα γκολ κι έπειτα συντήρηση δυνάμεων.

Το διπλό λοιπόν μπορεί κάλλιστα να μπει σε combo με Under 3,5 που βγάζει ένα ωραιότατο 2άρακι (Novibet) που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Έτσι;

EASY MEDIANETWORK
Close