Μετά τον Μέσι και ο Λεβαντόφσκι στην Παρί;

Εχει αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού η Μπάγερν (2,55)

Η Μπάγερν φέτος έχει αλλάξει τελείως τους όρους του παιχνιδιού. Οι αναμετρήσεις της θυμίζουν περισσότερο σκορ πόλο, παρά ποδοσφαίρου. Προφανώς το βασικό line των μπουκ σε όλα τα ματς των Βαυαρών βγαίνει πλέον στο U/O 3,5.

Αυτό έχει συμβεί και απέναντι στη Φράιμπουργκ, η οποία έχει την καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, επίδοση ρεκόρ για τον σύλλογο.

Τώρα θα μου πείτε μπορεί η ταπεινή Φράιμπουργκ να φρενάρει την Μπάγερν και να στείλει το σκορ σε πιο γήινα επίπεδα; Μάλλον όχι… Μπορεί όμως να απειλήσει την άμυνα των Βαυαρών, οι οποίοι στα τελευταία τρία ματς δέχθηκαν πέντε γκολ από την Γκλάντμπαχ, δύο από την Ουνιόν και δύο από την Μπενφίκα!

Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ 6/10 φορές φέτος στο πρωτάθλημα και άξιζε να το κάνει και στο 1-1 με τη Λειψία, όπου είχε δοκάρι και κλασική ευκαιρία για το 2-1. Η Μπάγερν από την πλευρά της γνωρίζει ότι και δύο γκολ να δεχθεί, μπορεί να βάλει πέντε για να κερδίσει όπως έκανε με την Ουνιόν και την Μπενφίκα.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ας έχουμε υπόψιν μας το over 1,5 της εξαιρετικής φέτος Φράιμπουργκ, το οποίο πληρώνει πάνω από 4,00.

Τώρα, αν ψάχνεται για κάτι πιο… σίγουρο πάτε απλά στο over 4,5 του αγώνα σε απόδοση 2,55. Αναφέρω απλά μερικά από τα τελευταία σκορ της Μπάγερν για να σας πίσω αν έχετε ακόμη ενδοιασμούς: 7-0 την Μπόχουμ, 5-0 την Ντιναμό, 5-1 τη Λεβερκούζεν, 5-2 την Ουνιον, 5-2 την Μπενφίκα.

EASY MEDIANETWORK
Close