Έχε στο νου σου το 4,60 του "καυτού" Τικίνιο

Έχε στο νου σου το 4,60 του "καυτού" Τικίνιο

Μητέρα των μαχών, ντέρμπι αιωνίων κι άλλες τέτοιες κλισαδούρες πήγαινε αλλού να διαβάσεις. Εδώ μιλάμε για στοίχημα και είμαστε για τα δύσκολα, όχι για να προτείνουμε άσο τον Ολυμπιακό στο 1,45. Ναι δεν αντιλέγει κανείς ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το προβάδισμα απέναντι στον λαβωμένο από απουσίες Παναθηναϊκό, αλλά εμείς τέτοιες αποδόσεις δεν παίζουμε.

Οπως προείπαμε ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες και θα κατέβει με μία αμυντική τετράδα (Σάντσεθ, Πούγγουρα, Σάρλια, Χουάνκαρ) παναγία βοήθα, συν ότι θα κάνει ντεμπούτο στον άσο ο Μπρινιόλι. Με αυτά τα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς είναι υποχρεωμένος να προστατεύσει τους μέτριους στόπερ του. Δηλαδή να κατεβάσει τρεις χαφ (Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Πέρεθ) για να ελέγξει όσο μπορεί τον ρυθμό και να ανακόψει την επιθετικότητα του Ολυμπιακού.

Αν το πλάνο του Παναθηναϊκού επιτύχει τότε δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός, έχοντας και την επιβάρυνση από το ματς με τη Φενέρ να δυσκολευτεί να βρει διαδρόμους.

Ο Μαρτίνς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να επαναφέρει στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί αντί του Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο πετάει φωτιές το τελευταίο διάστημα με τέσσερα γκολ στα τρία προηγούμενα ματς, άρα αποκλείεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής έστω ως αλλαγή. Ειδικά μάλιστα αν στραβώσει ή ζορίσει το ματς, θα είναι η πρώτη επιλογή του Μαρτίνς, σαν άλλος Χασάν, για να πιέσει ακόμη περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.

Πού μας οδηγεί αυτή η συλλογιστική; Ότι ο Τικίνιο έχει αυξημένες πιθανότητες να σκοράρει τελευταίος στον αγώνα, αφού αν έρθει από τον πάγκο θα είναι και πιο φρέσκος. Βέβαια θα μου πεις γίνεται με το αν δουλειά; Οχι δεν γίνεται, για αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε τις 11αδες. Εμείς πάντως βάλαμε κάτω τα δεδομένα και σου λέμε να έχεις υπόψιν σου τα 4,60 του Βραζιλιάνου για τελευταίος σκόρερ στο ντέρμπι.

EASY MEDIANETWORK
Close