Δυο μπόμπες του Γιόγκι Φερέλ

Δυο μπόμπες του Γιόγκι Φερέλ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον περιμένουν με αγωνία. Ακόμα και όσοι δεν είναι φανατικοί του NBA και δεν γνώριζαν τα έργα και τις ημέρες του στον μαγικό κόσμο του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο «φτιάχτηκαν» για τα καλά παρακολουθώντας τα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν.

Ο Γιόγκι Φερέλ κάνει απόψε το ντεμπούτο του και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Μιλάμε για έναν εκρηκτικό παίκτη, με ειδικότητα στο να δημιουργεί καταστάσεις, αλλά και να τελειώνει μόνος του τις φάσεις.

Στο αποψινό ματς απέναντι στην Μακάμπι περιμένουμε να δούμε… το τρέιλερ του Φερέλ. Μια πρώτη εικόνα του με την οποία θα συστηθεί στους φίλους της ομάδας και στο ευρωπαϊκό κοινό. Ο Γιόγκι δεν έχει προλάβει ακόμα να αφομοιώσει τα συστήματα της ομάδας, δεν γνωρίζει καλά το παιχνίδι των συμπαικτών του γι’ αυτό και είναι λογικό να πάρει πιο πολλές πρωτοβουλίες ο ίδιος και να τελειώνει μόνος του τις φάσεις.

Ένας εξαιρετικός σουτέρ και ικανότατος σκόρερ όπως ο ίδιος ακόμα και στο πρώτο του ματς με τη νέα του ομάδα αναμένται να δοκιμάσει αρκετές φορές το χέρι του έξω από τη γραμμή των 6,75. Γι’ αυτό και το over 1,5 εύστοχα τρίποντα που δίνει η Stoiximan στο 2,65 έχει αξία καθώς πρόκειται για τιμή που δύσκολα θα ξαναβρούμε για τον Γιόγκι Φερέλ στο μέλλον.

EASY MEDIANETWORK
Close