LATEST
8άρι πρόκληση στην Πάτρα
8άρι πρόκληση στην Πάτρα
Πρώτο παιχνίδι για την εθνική Γαλλίας με αρχηγό τον Εμπαπέ, με πολλές απουσίες η Ολλανδία (2,90)
Πρώτο παιχνίδι για την εθνική Γαλλίας με αρχηγό τον Εμπαπέ, με πολλές απουσίες η Ολλανδία (2,90)
Πέφτουν κορμιά στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!
Πέφτουν κορμιά στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Όχι και 5άρι στον πρωτοπόρο
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όχι και 5άρι στον πρωτοπόρο
Ο ένας πετάει, η άλλη... παραπατάει (2,60)
Ο ένας πετάει, η άλλη… παραπατάει (2,60)
Μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά η Πάφος (3,05)
Μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά η Πάφος (3,05)
Άρσεναλ και... θέαμα (3,20)
Άρσεναλ και… θέαμα (3,20)
Δεν πετούν «φλόγες», αλλά… (2,15)
Με την πλάτη στον τοίχο ο Ιντσάγκι, με βαριά φανέλα και σούπερ παράδοση η Πόρτο
Το... τρένο της Superleague 2, σε απόδοση-πρόκληση!
Το… τρένο της Superleague 2, σε απόδοση-πρόκληση!
Για να αποφύγει την κρίση (2,10)
Ο Παναθηναϊκός περνάει από το Περιστέρι και περιμένει τα… ευχάριστα νέα από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο ΠΑΟΚ περνάει από εκεί που οι άλλοι τα έκαναν... μαντάρα
Με μικρή Τούμπα θα μοιάζει το Πανθεσσαλικό (3,40)
Clasico που ζητάει... εκδίκηση (2,08)
Clasico που ζητάει… εκδίκηση (2,08)
Άσος παραμονής που... φωνάζει (2,62)
Άσος παραμονής που… φωνάζει (2,62)
Η Γιουβέντους των σκανδάλων και η ομάδα μοντέλο (6,50)
Η Γιουβέντους των σκανδάλων και η ομάδα μοντέλο (6,50)
Ο παικταράς της Παρί που αλλάζει τα δεδομένα στο Μόναχο
Ο παικταράς της Παρί που αλλάζει τα δεδομένα στο Μόναχο
Έχουν 9/11 ο Ατρόμητος, 9/11 και η ΑΕΚ! (2,00)
Έχουν 9/11 ο Ατρόμητος, 9/11 και η ΑΕΚ! (2,00)
Ο Ζοάο Φέλιξ εξιλεώνεται και η Τσέλσι σώνει τη σεζόν
Ο Ζοάο Φέλιξ εξιλεώνεται και η Τσέλσι σώνει τη σεζόν
Στο 3,25 να σκοράρει η κορυφαία κίνηση του Παναθηναϊκού
Στο 3,25 να σκοράρει η κορυφαία κίνηση του Παναθηναϊκού
Με Μουρίνιο... δεν "Χ"άνει στο ντέρμπι
Με Μουρίνιο… δεν “Χ”άνει στο ντέρμπι
Η Μπάγερν το έχει κάνει φέτος 13 φορές και το προσφέρουν στο 3.10!
Η Μπάγερν το έχει κάνει φέτος 13 φορές και το προσφέρουν στο 3.10!

Η καρό σημαία έπεσε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κι ετοιμαζόμστε πλέον για το… κυρίως πιάτο της σεζόν, με τα πλέον αμφίρροπα πλέι οφ ever. Φυσικά μιλάμε και για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην ιστορία της Α’ Εθνικής, όχι μόνο γιατί έχουμε τέσσερις διεκδικητές, κάτι που είχε να συμβεί και περισσότερο από τρεις δεκαετίες, αλλά και γιατί ο τίτλος θα κριθεί με ένα… κάρο ντέρμπι ανάμεσα στους Big-4.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έκοψε τελικά πρώτος το νήμα στη regular season, αφού πέρασε αλώβητος από το Περιστέρι και δεν αρνήθηκε το μεγάλο “δώρο” που του έκανε ο “αιώνιος” αντίπαλός του, με το επικό διπλό του Ολυμπιακού στην “OPAP Arena”, για να γίνει η πρώτη ομάδα που σπάει την έδρα της ΑΕΚ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι για τους Πράσινους ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο νεαρός επιθετικός έχει γίνει ο… παράγοντας X του φετινού πρωταθλήματος, αφού ξεκίνησε από την “πίσω ζώνη”, για να γίνει πιθανότατα ο MVP του Τριφυλλιού σε αυτές τις 26 πρώτες αγωνιστικές.

Μπορεί να είναι ο τέταρτος σκόρερ της ομάδας, με 5 γκολ, μετά και τα δύο που πέτυχε στο Περιστέρι την Κυριακή, αλλά έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε κάποια επιμέρους στοιχεία σε αυτά τα γκολ που πέτυχε. Αρχικά ότι μόλις ένα ήταν με πέναλτι, το οποίο μάλιστα κέρδισε ο ίδιος με τον Ατρόμητο. Κατά δεύτερον ότι τα τέσσερα από αυτά τα γκολ ήταν τα πρώτα του Παναθηναϊκού στα εκάστοτε παιχνίδια του. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι “ξεκλείδωσε” ο ίδιος την αντίπαλη άμυνα, τη στιγμή που η ομάδα του είχε μπλοκάρει.

Το έκανε με τον Ατρόμητο τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο. Το έκανε στο Αγρίνιο, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού. Είχε σώσει το βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ με γκολ στο 97′. Και φυσικά, είχε κερδίσει και το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά, πέρα από τις ασίστ που έβγαλε στις νίκες με Λαμία και Άρη. Αμέσως-αμέσως μιλάμε για 8 plus βαθμούς που φέρουν την υπογραφή του Έλληνα επιθετικού, όταν ο Σπόραρ έχει 4/8 γκολ του με πέναλτι και μόνο τα τρία ήταν τα πρώτα του Παναθηναϊκού.

Πέρα ωστόσο από αυτά καθ’ αυτά τα γκολ που έχει πετύχει ο Ιωαννίδης, είναι και η γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο. Κάτι που κατά κοινή ομολογία, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό -και- στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε πρόβλημα να αφήσει στον πάγκο την ακριβότερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Τριφυλλιού, για να δώσει φανέλα βασικού σε μία ρεζέρβα. Δικαιοσύνη! Το Α και το Ω για τα αποδυτήρια μίας ομάδας.

Δεδομένα λοιπόν ο Ιωαννίδης ξεκινάει από την… pole position για τη θέση του βασικού φορ του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, έναντι του Αντράζ Σπόραρ. Και φυσικά με φουλ ψυχολογία, απόρροια της εκπληκτικής εμφάνισής του την περασμένη αγωνιστική, όπου πέτυχε μάλιστα κι ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0, με το “κακό” του πόδι.

Δέκα αγωνιστικές θα έχουμε στο “μίνι” πρωτάθλημα, τα δύο ματς μάλιστα θα είναι θεωρητικά εύκολα, απέναντι στον Βόλο. Αν μη τι άλλο λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερον τον φετινό… λογαριασμό του. Και τα Over 2,5 γκολ του Ιωαννίδη στα πλέι οφ, μάλλον είναι υπερκοστολογημένα στο 2,08 της Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close