Δεν βαριέσαι με τη Λαμία (2,25)

Δεν βαριέσαι με τη Λαμία (2,25)

Η Λαμία φέτος κάνει προσπάθεια να αποτινάξει το κλασικό αγωνιστικό στιλ της επαρχιακής ελληνικής ομάδας, που παίζει μόνο ταμπούρι. Μπορεί η συγκομιδή της να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά πρέπει κάποια στιγμή στο… Ελλάντα να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν κρίνονται όλα από το αποτέλεσμα, αλλά μετράει και η εικόνα.

Και Λαμία του Γρηγορίου παίκτη μου έχει φέτος προσφέρει γεμάτη εικόνα στα παιχνίδια της και προς το παρόν δεν συγκαταλέγεται στις αμέτρητες βαρετές μικρομεσαίες ομάδες, που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και όταν αγωνίζονται ψάχνεις να βρεις στα συνδρομητικά αν τσουλάει αλλού η μπάλα για να αλλάξεις κανάλι.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές σου υπενθυμίζω ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, πλην αυτού με την ΑΕΚ, όπου ήταν πάντως ανταγωνιστική, έβγαλε φάσεις και για να τα λέμε όλα μπορούσε να πάρει και ένα πέναλτι. Ειδικά μάλιστα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν φοβήθηκε καθόλου τους πρωταθλητές και στο δεύτερο ημίχρονο τους έφερε σε πολύ δύσκολη θέση φλερτάροντας με το 2-2, ενώ έχανε 2-0 στο ημίχρονο!

Αν ο Γρηγορίου δεν υποκύψει στην πίεση της βαθμοθηρίας, αλλάζοντας πλεύση, τότε η Λαμία και θα επιβραβευτεί και θα συνεχίσει να προσφέρει ευχάριστα ματς. Σε κάθε περίπτωση, με την εικόνα που έχει παρουσιάσει φέτος, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι μπορεί να κοντράρει τον Αρη και να σκοράρει.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν και τις καλές επιστροφές στην επίθεση των “κίτρινων” (Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε), πάμε με το καλοπληρωμένο G/G στο 2,25 της Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close