Τσακωμένη με το γκολ (3,10)

Τσακωμένη με το γκολ (3,10)

Η Ναούτικο συνεχίζει την αψεγάδιαστη πορεία της, ούσα η μοναδική ομάδα στη Β’ Βραζιλίας χωρίς ήττα. Σε δέκα αγώνες έχει απολογισμό 7-3-0, οδηγεί την κούρσα με 24 βαθμούς, έχει ήδη ανοίξει στο +8 τη διαφορά της από την πέμπτη θέση και θεωρείται το πρώτο φαβορί για την άνοδο.

Αντίθετα, η Πόντε Πρέτα εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις οχτώ βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της είναι αήττητη, ωστόσο το σερί της είναι στο 1-4-0 με τρεις εκ των τεσσάρων ισοπαλιών στο 0-0.

Γενικά, η Πόντε Πρέτα δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο γκολ. Εχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις πέντε τέρματα και έχει μείνει άσφαιρη έξι φορές φέτος!

Η Ναούτικο προέρχεται από μεγάλο διπλό στην Γκοϊάς την Παρασκευή, ωστόσο είχε τρεις ημέρες λιγότερες για ξεκούραση, συγκριτικά με την Πόντε Πρέτα. Λογικά θα κληθεί να κάνει παιχνίδι υπομονής απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα κοιτάξει κυρίως να αμυνθεί.

Ο άσος αναμενόμενα δίνεται φαβορί σε τιμές κάτω του 1,70, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο γεμάτο 3,10 στην Bwin σε κόμπο με το under 2,5, το οποίο επιβεβαιώνει σε ποσοστό 80% η δύσκολη στο γκολ Πόντε Πρέτα.

EASY MEDIANETWORK
Close