Δεν έχει εικόνα φαβορί η Ζάγκλεμπιε (2,22)

Δεν έχει εικόνα φαβορί η Ζάγκλεμπιε (2,22)

Στα πολωνικά στέκια θα κινηθώ για μία ακόμη φορά παίκτη μου, βλέποντας ότι συνεχώς προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες, βρίσκοντας αποδόσεις που δεν ταιριάζουν με την εικόνα των ομάδων.

Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ζάγκλεμπιε και τη Σλασκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν, με δύο ήττες και δύο νίκες, αμφότερες ήρθαν ωστόσο δύσκολα και μάλλον δεν άξιζε να κερδίσει, καθώς είχε και την τύχη με το μέρος της. Τόσο απέναντι στη Λέτσνα, όσο και με την Πογκόν. Την περασμένη εβδομάδα δε, γνώρισε τη συντριβή από την Πλοκ με 4-0 και πηγαίνει με άσχημη ψυχολογία στο σημαντικό αποψινό ματς.

Η Σλασκ από την πλευρά της είναι πιο άνετη πλέον αφού “πέταξε” από πάνω της την Ευρώπη. Ηταν εμφανές πως δύσκολα θα μπορούσε να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Ακόμη βέβαια δεν της έχει βγει αυτή η άνεση στο πρωτάθλημα, δύο σερί ισοπαλίες με Λέτσνα και στην Πιαστ πήρε μετά τον αποκλεισμό στο Κόνφερενς Λιγκ.

Παρά ταύτα μιλάμε για ένα ρόστερ που έχει δυνατότητες και σίγουρα μεγαλύτερες προδιαγραφές από αυτό της αποψινής αντιπάλου της. Και μπορεί κι εκείνη να μην έχει βγάλει μάτια, τουλάχιστον όμως παραμένει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι δύσκολη απόφαση να στηρίξουμε το αουτσάιντερ, έστω κι αν το διπλό κατηφόρισε από το αρχικό 3,50 και αγγίζει το 3,10. Για μεγαλύτερη ασφάλεια βέβαια αγοράζεται και το διπλό DNB στο 2,22 (Betshop).

EASY MEDIANETWORK
Close