Δεν αντέχει άλλη κατραπακιά στο Λονδίνο η Τότεναμ (3,50)

Δεν αντέχει άλλη κατραπακιά στο Λονδίνο η Τότεναμ (3,50)

Η φετινή Αρσεναλ έχει τη… μαγική ικανότητα να σε προσκαλεί να την κοντράρεις όταν τη βλέπεις σε τιμές φαβορί. Πόσο μάλλον τώρα που παίζει απέναντι στην Τότεναμ στο παραδοσιακό ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

Τι έχει λοιπόν δείξει μέχρι στιγμής η Αρσεναλ για να προσφέρεται στο 2,25 κόντρα στην Τότεναμ; Κέρδισε 1-0 με τα χίλια ζόρια την ουραγό Νόριτς, που μετράει 0-0-6 στις πρώτες έξι αγωνιστικές και κατόπιν λύγισε με το ίδιο σκορ και την προτελευταία Μπέρνλι (0-2-4) σε ένα ματς πάντως που ήταν περισσότερο για ισοπαλία.

Οκ, σύμφωνοι ο Αρτέτα το παλεύει και προσπαθεί να βρει μία άκρη, ωστόσο είναι φανερό πως το ταβάνι της συγκεκριμένης ομάδας είναι χαμηλό. Μία ματιά στην αμυντική της τετράδα με Σοάρες, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τίρνι, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι αυτή δεν είναι μία κανονική Αρσεναλ.

Αν απέναντι σε αυτήν την… καταθλιπτική άμυνα δεν βρει ευκαιρίες το δίδυμο Κέιν-Σον, τότε οκ ας το… κλείσει το μαγαζί ο κύριος Νούνο. Σε κάθε περίπτωση, η Τότεναμ μετά τις δύο κολλητές ήττες στα ντέρμπι του Λονδίνου με Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι, οφείλει να αντιδράσει και να δείξει ότι δεν είναι ο φτωχός συγγενής της πρωτεύουσας, που τρώει κατραπακιές από όλους στην πόλη.

Το διπλό αγγίζει το 3,50 (Bet365) και αξίζει ασφαλώς το ρίσκο σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ, όπου τα αουτσάιντερ παίζουν πάντα γερή μπάλα.

EASY MEDIANETWORK
Close