Είναι και αυτός μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (3,10)

Χωρίς περιθώριο για άλλη γκέλα ο Παναθηναϊκός (3,20)

Το Λαμία – Παναθηναϊκός, που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική της Super League πέρασε από χίλια κύματα, αλλά τελικά θα διεξαχθεί κανονικά.

Αρχικά τέθηκε θέμα με τον αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ Λαμίας, ωστόσο αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό. Εν συνεχεία προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας και τα πάντα ήταν ξανά στον αέρα. Τελικά, τα τελευταία τεστ στη Λαμία ήταν καθαρά και έτσι η αναμέτρηση δεν θα πάρει αναβολή.

Με τη Λαμία ουσιαστικά να χάνει το πλεονέκτημα έδρας, αφού το παιχνίδι θα γίνει στο Βόλο, ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά μπροστά του τις ιδανικές συνθήκες για μία νίκη που θα τον ξαναβάλει σε τροχιά εξάδας.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο, επομένως δεν έχει περιθώρια για νέα αποτυχία. Συν τοις άλλοις, οφείλει απόψε να εκμεταλλευτεί το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε ο ισόβαθμους στους 11 πόντους Αρης από τον ΠΑΣ, αλλά και την ήττα του Βόλου (έχει 14 βαθμούς) από τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός μετράει 5/5 under 2,5 φέτος εκτός έδρας. Στα τέσσερα ματς που έχει δώσει ως φιλοξενούμενος με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, όλα έληξαν στο under 2,5 και πέρυσι στο μοναδικό του διπλό, είχε κερδίσει 2-0 με τα γκολ του Καρλίτος. Το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και φέτος, μία δηλαδή νίκη των «πράσινων» με under 2,5, προσφέρεται στο 3,20.

EASY MEDIANETWORK
Close