Ασος και Μουριέλ μας κάνουν 2,80

Ασος και Μουριέλ μας κάνουν 2,80

Δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και η Κολομβία παίζει με τη Βενεζουέλα του γνωστού μας από το πέρασμά του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο.

Η Κολομβία ξεκίνησε με το δεξί στο τουρνουά κερδίζοντας με 1-0 τον Ισημερινό. Αντίθετα, η Βενεζουέλα όπως αναμενόταν ηττήθηκε εύκολα (3-0) από την οικοδέσποινα Βραζιλία.
Η Βενεζουέλα είναι από τις ομάδες του τουρνουά που έχουν πληγεί σοβαρά από τον κορονοϊό και μετράει σημαντικές απουσίες. Η Κολομβία είναι δεδομένα πιο ποιοτικό σύνολο και έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος. Στην πρεμιέρα μάλιστα ο Ρουέδα εξέπληξε, αφού έκανε διευρυμένο ροτέισον στην 11αδα του, αφήνοντας πολλά βαριά ονόματα εκτός.

Απόψε όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Καφετέρος» αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα το επιθετικό δίδυμο της Αταλάντα, Σαπάτα και Μουριέλ. Ειδικά ο δεύτερος προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με 22 γκολ στη Serie A. Μάλιστα στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Αργεντινή, στις 9/6 είχε μειώσει σε 2-1 με πέναλτι και άνοιξε το δρόμο προκειμένου η Κολομβία να φτάσει τελικά στην ισοπαλία με 2-2.

Ο άσος σε τιμές κάτω του 1,40 προφανές από τους «outsidersbet» δεν παίζεται. Σε κόμπο όμως με τουλάχιστον ένα γκολ του Μουριέλ ανεβαίνει στο 2,80 στη Novibet!

EASY MEDIANETWORK
Close