Αρκετά πιο πονηρό απ' όσο δείχνει (2,40)

Αρκετά πιο πονηρό απ' όσο δείχνει (2,40)

Ενα αρκετά πονηρό ματσάκι προκύπτει από τη ρωσική λίγκα απόψε το απόγευμα. Ο λόγος για το Αρσεναλ Τούλα – Λοκομοτίβ Μόσχας.
Βλέπετε στη Λοκομοτίβ δούλευε ως γενικός κουμανταδόρος του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ραλφ Ράνγκνικ, που σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι αναλαμβάνει υπηρεσιακός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εν ολίγοις ο Γερμανός άφησε στα κρύα του λουτρού τους μοσχοβίτες και στη μέση του πρότζεκτ που έτρεχε. Το καλοκαίρι είχε αλλάξει σχεδόν τα πάντα επιβάλλοντας τον δικό του τεχνικό διευθυντή και φυσικά τον δικό του προπονητή.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, όλοι βρίσκονται πλέον στον αέρα μετά την αποχώρηση του Ράνγκνικ με… πρώτον και καλύτερο τον επίσης Γερμανό τεχνικό, Μάρκους Γκίζντολ (πρώην Κολωνία, Χοφενχάιμ).

Αλλωστε, η Λοκομοτίβ δεν κάνει και καμιά πορεία της προκοπής για να πεις ότι οι επιλογές που «φύτεψε» ο Ράνγκνικ είναι αμετακίνητες. Μόλις την Πέμπτη οι πρωτευουσιάνοι ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 από τη Λάτσιο για το Γιουρόπα Λιγκ και συμπλήρωσαν σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2).

Αν πάμε και πιο πίσω τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, αφού στα τελευταία 13 επίσημα ματς η Λοκομοτίβ έχει κάνει μόλις δύο νίκες (2-6-5). Είναι εμφανές συνεπώς πως πρόκειται για πολύ εύθραυστο φαβορί κι ας παίζει απόψε απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Η Αρσεναλ Τούλα πάντως δεν είναι για… πέταμα. Εντός έδρας έχει φέτος ισοπαλία 1-1 με τη Σπαρτάκ Μόσχας, 2-2 με την ΤΣΣΚΑ και έχει κερδίσει την κορυφαία ομάδα της χώρας Ζενίτ με 2-1. Με αυτά τα αποτελέσματα δεν έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί τη Λοκομοτίβ, η οποία αν μη τι άλλο αναμένεται αναστατωμένη μετά την αποχώρηση του Ράνγκνικ. Στο 2,40 ο άσος με κάλυψη στο DNB.

EASY MEDIANETWORK
Close