Η ευκαιρία της Εθνικής (2,40)

Αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι (2,25)

Η Ελλάδα ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ κόντρα στο Κόσοβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά τη μαχητική εικόνα που παρουσίασε, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και τελικά θα τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου πίσω από Ισπανία και Σουηδία.

Το αποψινό παιχνίδι πρακτικά είναι αδιάφορο, ωστόσο η Ελλάδα θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μία θετική εμφάνιση για επίλογο. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το προσωπικό κίνητρο του Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής μας, επομένως θα ήθελε απόψε να στείλει το μήνυμα στην ομοσπονδία ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο εν όψει των επόμενων διοργανώσεων (Nations League και προκριματικά Euro).

Από την άλλη το Κόσοβο δεν έχει να χάσει κάτι από το αποψινό ματς, παρά μόνο να κερδίσει αν καταφέρει να κάνει την έκπληξη. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι θα παίξει ελεύθερα για να διεκδικήσει ένα ιστορικό διπλό απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται 66 θέσεις πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Γενικά, τα ματς των τελευταίων αγωνιστικών συνήθως δεν έχουν καμία σκοπιμότητα, όταν δεν διακυβεύεται κάποια πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη προκριματική φάση, στο πλαίσιο του Euro τότε, πάλι με τον Φαν’τα Σχιπ στο τιμόνι, η Ελλάδα έχοντας ήδη αποκλειστεί, υποδέχθηκε τη Φινλανδία την τελευταία αγωνιστική και την κέρδισε 2-1 με γεμάτη εμφάνιση και πολλές φάσεις.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, αξίζει να κυνηγήσουμε το αουτσάιντερ over 2,5 στο 2,25 και κόντρα στο Κόσοβο.

EASY MEDIANETWORK
Close