Από τεσσάρα, κουρασμένη και το 4,80 κλείνει το μάτι

Από τεσσάρα, κουρασμένη και το 4,80 κλείνει το μάτι

Στα πολωνικά λημέρια θα σας πάει και σήμερα αδέρφια ο Ουρουγουανός, βλέποντας τις επιλογές του από την -αγαπημένη- Ekstraklasa να τον δικαιώνουν τις τελευταίες ημέρες.

Παιχνίδι με αρκετές πιθανότητες έκπληξης αυτό της Σλασκ με τη Γκόρνικ Λέτσνα (18:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα μου πεις “ρε Ουρουγουανέ μας ζητάς να στηρίξουμε την ουραγό του ενός μόλις βαθμού;” κι εκείνος θα σου γνέψει καταφατικά, καθώς αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Μπορεί να έρχεται από εντός έδρας τεσσάρα η Γκόρνικ, φιλοξενώντας τη Βάρτα, αλλά το σκορ την αδικεί, αφού τουλάχιστον για το πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερη. Η Σλασκ έρχεται επίσης από συντριβή με 4-0 στο Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη, όπου είχε μακρινό και δύσκολο ταξίδι στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τελικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια παρά τη νίκη της στο πρώτο ματς.

Με το ροτέισον να μοιάζει δεδομένο και αυτή τη φορά, φαντάζει δύσκολο να μη φανεί επηρεασμένη από τα διαδοχικά ματς που δίνει εδώ και δύο εβδομάδες, μετρώντας πέντε παιχνίδια σε 17 ημέρες.

Το διπλό κρατιέται ακόμα σε πολύ καλά επίπεδα, φτάνοντας και το 4,80. Για εμάς που θέλουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, αγοράζεται πιο εύκολα η διπλή του 2,15 (Stoiximan).

EASY MEDIANETWORK
Close